Slot game

Forest Tale slot EGT – Prezentare

 

Cine nu știe basmul Scufița Roșie scrisă de frații Grimm, una dintre cele mai frumoase povești? Ei bine, producătorul de jocuri EGT a creat jocul de păcănele Forest Tale inspirat din această legendară poveste, pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 15 linii de plată ajustabile. Ajut-o pe Bunicuță să scape de Lupul cel rău și poți câștigă până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire! Forest Tale este un joc ca la aparate de volatilitate scăzută spre medie, cu un RTP excelent, de 96.36%. Află mai multe în recenzia noastră!

Ce simboluri sunt în slotul online Forest Tale?

Pe lângă simbolurile cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele care oferă câștigurile cele mai mici, pe matrice vei întâlni o serie de simboluri specifice basmului Scufița Roșie – o Bunică, un Lup,  o Fântână, o Coroană de Flori și un Vânător. Scufița Roșie este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului și Forest House, iar de fiecare dată când face parte dintr-o combinație câștigătoare, dublează câștigul. De asemenea, este și cel mai bine plătit simbol.

Ce valoare are fiecare simbol la păcănele EGT Forest Tale?

Așa cum am menționat și ceva mai sus, caută Wild-ul pe grila de joc, pentru că este simbolul cu cea mai mare valoare, dar dublează și fiecare câștig. Vănătorul și Bunica plătesc la fel, în timp ce Fântâna, Coroana de Flori și Lupul sunt cele de valoare medie. Cărțile regale vin cu plățile cele mai mici.

Forest Tale slot EGT

Forest Tale slot EGT – Tabel Plăți

Câștigă până la 20 rotiri gratuite cu multiplicator x5

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter în aceeași rotire, oriunde pe tamburi, vei iniția un joc bonus. Urmează să alegi unul din acest simboluri, unde poți câștiga premii în bani + Free Spins:

  • 3 Scatter pot oferi între 3x și 8x miza totală + rotiri gratuite
  • 4 Scatter poate acorda între 10x și 50x miza totală + rotiri gratuite
  • 5 Scatter pot da între 50x și 200x miza totală + rotiri gratuite

Pentru a activa runda bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie ca pe rolele 3, 4 și 5 să aterizeze simultan simbolurile Forest House. Urmează să alegi din coșurile împrăștiate pentru a câștiga rotiri gratuite și multiplicatori. Poți obține între 7 și 20 jocuri gratuite, cu multiplicatori cuprinși între 1x și 5x.

Gamble

Forest Tale este un joc ca la aparate cu dublaj, iar după fiecare câștig poți face click pe Gamble, caracteristică care îți dublează câștigul, dacă ghicești culoarea cărții, Roșu sau Negru, iar în cazul în care selecția ta este greșită, pierzi suma riscată la jocul de nocorc. Dublajul se poate activa doar pentru sume mai mici de 35 X miza.

Jackpot Cards

Forest Tale este un joc de păcănele EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Forest Tale slot EGT

Forest Tale slot EGT – Caracteristici Speciale

Forest Tale slot EGT  – părerea noastră

Forest Tale este unul dintre jocurile de păcănele EGT pe care noi îl recomandăm – se pot obține câștiguri până la 5.000x miza totală dintr-un singur Spin, până la 30 rotiri gratuite și un multiplicator maxim de 5x. Pe lângă asta, poți lovi un Jackpot la orice rotire sau poți dubla fiecare câștig de valoare mică și medie. Ne place acest slot și pentru povestea din spatele tamburilor – basmul Scufița Roșie. Considerăm că merită să îi acorzi o șansă, iar pe site-ul nostru poți juca păcănele gratis Forest Tale.

Unde poți juca pe bani reali Forest Tale?

NetBet, Maxbet și Magic Jackpot sunt cele 3 cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate EGT Forest Tale cu mize cuprinse între 0.15 RON și 120 RON. Dacă vrei să joci păcănele cu cel mai mare pachet de bun venit, atunci NetBet este alegerea perfectă pentru tine. Pe lângă asta, primește rotiri gratuite la înregistrare.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1