Slot game

Păcănele Gaming Corps Lucky O Miner

La capătul curcubeului din jocul de păcănele Gaming Corps Lucky O Miner se află o comoară! Dacă ești destul de noroc și ajungi la ea, poți fi recompensat cu un premiu de până la 998x miza totală per rundă. Toată acțiunea are loc pe o grilă 5×5, așezată pe o pajiște verde din Irlanda, unde vei găsi halbe cu bere și ulcioare cu aur, totul fiind într-o atmosferă veselă și plină de culoare. Lucky O Miner este un joc ca la aparate Gaming Corp, inspirat din jocul video Minesweeper și din jocurile moderne cu criptomonede. Ești interesat să joci păcănele gratis Lucky O Miner? O poți face aici!

Cum câștigi la slotul Lucky O Miner?

RTP-ul te va ajuta să obții câștiguri dese, deoarece este peste media de piață, cuprins între 96.59 și 97.32% . Este un slot unde volatilitatea este determinată de miză și de numărul de halbe de bere pe care le selectezi (între 1 și 24, respectiv 1, 2, 3, 5, 7, 10, 17, 20 și 24). Dacă alegi ca pe role să fie mai multe halbe de bere, câștigurile vor fi mai mari, dar în același timp există și șanse mai mari să descoperi una, care să pună capăt rundei. Câștigurile se formează atunci când dezvălui monede cu multiplicatori, iar câștigul crește cu fiecare selecție corectă. Premiul cel mare este de 998x miza totală, dar asta presupune ca nici o halbă cu bere să nu fie găsită în timpul unei runde. Pare ușor să câștigi la păcănele Gaming Corps Lucky O Miner, nu?

Păcănele Gaming Corps Lucky O Miner

Păcănele Gaming Corps Lucky O Miner – Funcții speciale

Lucky O Miner vine doar cu o caracteristică, una nu comună, dar care nu impresionează. Bonusul Treasure Boost, o funcție care se activează în mod întâmplător în timpul jocului și care face ca șansa de a descoperi un ulcior cu aur și multiplicator să devină mai mare.

  • Cu 3 halbe de bere pe grilă, bonusul este activat pe ultimele 7 celule nedescoperite (18/25);
  • La 8 halbe de bere selectate, bonusul este activ de la a doua până la ultima celulă nedescoperită (1/25);
  • Când sunt 7, 10, 17 și 20 de halbe de bere, se activează bonusul pentru toate celulele nedeschise (0/25).
Păcănele Gaming Corps Lucky O Miner

Merită sau nu să joci păcănele Gaming Corps Lucky O Miner?

Dacă merită sau nu să joci păcănele Gaming Corps Lucky O Miner, doar tu poți decide. Noi îți putem spune că este un altfel de slot, diferit de cele obișnuite dintr-un casino online. Deci, dacă vrei să scapi de rutina zilnică, poți juca acest slot. De asemenea, aici poți câștigă foarte ușor premii decente, însă totul depinde de insiratia ta, intutitia ta și de noroc.

Unde poți juca pe bani reali Lucky O Miner?

NetBet, Betano, Superbet sau Magic Jackpot sunt printre cele mai populare cazinouri online cu licență ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Gaming Corps Lucky O Miner, cu mize pentru toate buzunarele. Încep de la 1 RON și ajung la 500 RON per rotire, fie că îl încerci pe versiunea desktop, fie că preferi să joci păcănele pe telefon sau tabletă. Vrei bonus fără depunere? Joacă la Superbet și încasează doar din acest LINK SPECIAL!

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1