Slot game

Age of Troy Gratis Demo Online

Insipirat din celebrul film Troia, Age of Troy gratis demo de la producătorul de jocuri EGT ne duce înapoi în timp, în lupta pe care spartanii au dat-o pentru cucerirei cetății Troia. Dezvoltat în anul 2016, jocul ca la aparate Age of Troya este structurat pe o grilă cu 3 linii X 5 coloane și 20 de linii de plată câștigătoare ajustabile. RTP-ul este peste medie, 96.01%, volatilitatea este ridicată, iar câștigul maxim este de 1000 X miza totală. Dacă vrei să joci pe bani reali, află că pariule sunt accesibile, începe de la 0.20 RON și ajung la 120 RON. Dublaj, Rotiri gratuite, 4 jackpot-uri progresive sunt funcțiile speciale de care te poți bucara la Age of Troy, chiar și într-un cazino pe mobil. 

Simbolurile slotului online Age of Troy Gratis

Pe role vei găsi 11 simboluri în total, specifice tematicii, cum ar fi Elena, Paris, Vase cu aur, Coiful lui Ahile și Nava Amada. Există și simboluri comune, precum Dama, Popa și As, cele de valoare mai mică. Simbolul Wild este reprezentat de Calul Troian 🐴🐴🐴. Acesta substituie celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului, iar în timpul funcții speciale apare stivuit. Simbolul Scatter este redat sub forma unui templu specific Greciei Antice. Apare pe rolele 1, 3, 5, iar trei astfel de simboluri îți vor aduce 12 rotiri gratuite. Cu minim două simboluri potrivite (Paris) poți realiza un câștig, dar hai să vedem ce obții cu 5 simboluri:

 • 5 X Paris = 50 X miza
 • 5 X Elena = 25 X miza
 • 5 X Nava Amada = 20 X miza
 • 5 X Coiful lui Ahile = 20 X miza
 • 5 X Vase cu aur = 10 X miza
 • 5 X A, K, Q = 5 X miza
Age of Troy Gratis Demo Online GamePlay
Age of Troy Gratis Demo Online GamePlay

Age of Troy Gratis Demo păcănele – rotiri gratuite, jackpot și dublaj

Age of Troy este un joc de păcănele online marca EGT, deci este un joc ca la aparate cu dublaj, jackpot-uri progresive, iar pe lângă asta există o funcție cu rotiri gratuite și simboluri Wild stivuite.

Rotiri gratuite

Cu 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 se declanșează funcția cu rotiri gratuite. Vei primi 12 rotiri gratuite cu simbol Wild stivuit. Poți obține rotiri suplimentare pentru alte 3 simboluri Scatter, numărul lor fiind nelimitat. 

Dublaj

Păcănele gratis Age of Troy este un joc cA la aparate cu dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla câștigul până la 35 de ori miza. Ghicește culoarea cărții – Roșu/negru și dublează fiecare câștig, iar în cazul în care selecția ta nu este corectă, toate suma pariată va fi pierdută.

Age of Troy Gratis Jackpot Cards
Age of Troy Gratis Jackpot Cards

Jackpot Cards

Age of Troy este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Păcănele gratis Age of Troy – părerea noastră

Așa cum ne-am obișnuit cu jocurile de păcănele online EGT, slotul Age of Troy este practic, cu o grafică excelentă, captivantă și cu siguranță are capacitatea de a fi distractiv. Mi-au plăcut întotdeauna sloturile cu tematică istorică, iar jocul ca la aparate Age of Troy nu ne dazamageste, simbolurile folosite fiind specifice, cum ar fi Elena, Paris sau Calul Troian.

Ceea ce nu îmi place este faptul că premiul maxim este de doar 1000 X miza, iar timpul rotirilor gratuite nu există un multiplicator care să mărească câștigurile, doar un simbol Wild stivuit și cam atât.

La ce cazinouri online poți juca Age of Troy pe mize reale?

Age of Troy poate fi jucat la următoarele cazinouri online:

 • NetBet
 • Betano
 • Fortuna
 • Superbet
 • MaxBet

Ți-a plăcut varianta demo și vrei să îl încerci pe bani reali? Foarte bine, eu îți urez succes și, în același timp, îți sugerez să îl joci la NetBet Casino, cu un bonus de bun venit de până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite. În plus, pe netebet.ro te așteaptă alte aproape 2000 de jocuri de cazino de la cei mai tari provideri.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Până la 2.000 plus 500 de rotiri gratuite

Notă: 0 Voturi: 0