Slot game

Păcănele gratis Animal Madness

 

Într-o fermă plină cu animale există comori ascunse în valoare de până la 2.250 X miza totală pe rotire! Joacă păcănele Animal Madness de la Play n Go și descoperă-le! Totul are loc pe o grilă de joc cu 5 role X 5 rânduri, acolo unde poți activa multe jocuri de noroc gratis, inclusiv wild-uri de dimensiuni gigantice. Acum, poți juca gratis Animal Madness chiar și de pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

Cum câștigi la slotul Animal Madness?

Cu cel puțin 4 simboluri de același fel care conectează orizontal sau orizontal, se formează un victorie – cu 18+ simbol se obțin cele mai mari recompense. Cu funcția Câștiguri în Cascadă se pot revendica premii consecutive într-o singură rotire – elimină simbolurile care au format victoria, lăsând loc altor simboluri să cadă pe matrice. Este un slot de volatilitate medie, unde se formează des premii, dar valoarea lor este de cele mai multe ori mică/medie.

Premii pentru 18+ simbol

 • 18+ Vacă = 1.000 x miza
 • 18+ Oaie = 600 x miza
 • 18+ Capră = 500 x miza
 • 18+ Găină = 400 x miza
 • 18+ Dovleac = 400 x miza
 • 18+ Roșii = 200 x miza
 • 18+ Porumb = 60 x miza
 • 18+ Grâu = 40 x miza 

Simboluri Animal Madness

Păcănele gratis Animal Madness – Funcții slot

Floarea soarelui de pe ecran colectează toate simbolurile care au format un câștig. După ce sunt strânse suficiente câștiguri, se activează una dintre următoarele caracteristici:

 • 3 câștiguri consecutive activează Wild Chickens – trei simboluri wild 1×2 sunt adăugate pe role;
 • 6 câștiguri consecutive activează Wild Goat – un simbol wild 2×3 este plasat pe grilă;
 • 9 câștiguri consecutive activează Wild Sheep – două simboluri wild 2×2 sunt adăugate pe role, iar simbolurile sunt actualizate;
 • 12 câștiguri consecutive activează Wild Cow – un wild de dimensiunea 3×3 este pus pe ecran.

Rabbit Mayhem este caracteristică aleatorie, care se activează la orice rotire necâștigătoare. Când este declanșată, simboluri aleatorii sunt eliminate de pe role și înlocuite cu altele, ceea ce poate duce la un câștig.

Câștig Animal Madness

Merită să joci Animal Madness? Păreri

Faptul că nu există o rundă bonus cu rotiri gratuite este clar un minus. Jocul compensează prin diferitele caracteristici cu Wild-uri gigant, însă nu va fi ușor de activat – câștigurile consecutive pot veni destul de rar sau dacă ele există, premiile nu vor fi atât de mari ca la alte jocuri ca la aparate Play n Go – doar 2.250 X miza totală este premiul maxim. În schimb, ca desing și atmoferă, slotul merită încercat.

Unde poți juca pe bani reali Animal Madness?

Acest joc de păcănele este disponibil pe majoritatea platformelor cu jocuri ca la aparate online, iar dacă vrei să încerci Animal Madness păcănele pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Winmasters, Frank Casino, SlotV, Winbet, Mr Bit, Magic Jackpot, Maxbet sau PokerStars. Recomandarea noastră este Winbet, deoarece ai cel mai tare bonus de bun venit și rotiri gratuite la înregistrare fără depunere la sloturi de top.