Slot game

Păcănele gratis Aztec Bonanza

Arta, artitectura și ruinele din civilizația aztecă sunt acum prezente în jocul de păcănele Aztec Bonanza! Este un joc ca la aparate Pragmatic Play, plin de mister, care are loc pe o grilă de joc cu 5 role X rânduri cu model 2-4-6-4-2. Există până la 7.776 linii de plată, un RTP excelent, de 96.53% și o volatilitate medie spre ridicată. Descoperă comoară în valoare de până la 19.000 X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la slotul de păcănele gratis Aztec Bonanza?

Câștigurile sunt formate din 3 sau mai multe simboluri adiacente care se potrivesc pe orice rând. Când o combinație câștigătoare apare pe role, simbolurile care au format plata sunt eliminate de pe tamburi, ceea ce face ca noi simboluri să cadă în locurile goale. Acest lucru poate duce la reacții în lanț de câștiguri, care sporesc premiile și activează caracteristici bonus. Există până la 7.776 moduri de a câștiga la jocul de păcănele gratis Aztec Bonanza.

Există 8 simboluri în tabelul de plată ale jocului de păcănele gratis Aztec Bonanza. Acesta conține simboluri strălucitoare, respectiv pietre prețioase și cărți de joc (acestea oferă cele mai mici câștiguri). Cel mai bine plătit simbol este o bijuterie verde în formă de cerc, în special pentru 5 X = 2.5 X miza.

Bonus

După fiecare câștig se activează funcția Tumble (câștiguri în cascadă) – la fiecare 2 victorii la rând se deblochează unul din colțurile blocate ale rolelor. Acest lucru aduce mai multe simboluri și mai multe șanse de a câștiga. De asemenea, ori de care ori unul dintre colțuri este deblocat, se declanșează una dintre caracteristicile bonus:

  • Când colțul din stânga sus este deblocat, simbolurile misterioase sunt adăugate pe role. Toate simbolurile mister (Aurul, Statuia cu ochi verzi) se transformă în simboluri de plată
  • Când colțul din dreapta sus este deblocat, până la 3 simboluri de valoare mică sunt înlocuite cu simboluri de valoare mare
  • Când colțul din stânga jos este deblocat, rolele 1 și 2 se combină și aici pot ajunge simboluri mari 2×2
  • Când colțul din dreapta jos este deblocat, rolele 4 și 5 se combină și aici pot ateriza simboluri mari 2×2

După ce toate colțurile au fost deblocate, se activează funcția Rotiri Gratuite. Grila de joc devine 5×6 și se acordă 5 rotiri gratuite. Fiecare rotire are unul dintre modificatorii aplicați aleatoriu – simboluri misterioase, transformare simbol sau simboluri gigant.

Merită sau nu să joci păcănele Aztec Bonanza?

Aztec Bonanza este un joc ca la aparate atractiv prin potențialul de plată – până la 19.000 X miza totală pe rotire, însă nu te lăsa păcălit. Este extrem de greu să obții un asemenea premiu, mai ales că nu există multiplicatori – cheia ar fi să deblochezi toate cele 4 colțuri și să activezi Rotiri Gratuite. Chiar și așa, nu există nici o garanție că vei revendica premii foarte mari. Simbolurile nu ies în evidență și, după un timp, acest slot a devenit plictisitor, cel puțin pentru noi. Daca preferi jocurile cu tematica antica, îți recomandăm și jocul Nile Fortune Demo, care de asemenea se poate juca într-o varianta Demo pe platforma noastră. Mai multe jocuri de păcănele care oferă opțiunea de a cumpăra speciala găsiți aici.

Unde poți juca pe bani reali Aztec Bonanza?

Jocul se află la multe între cazinourile online recomandate: NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Winmasters, Pokerstars sau Magic Jackpot. Foarte interesantă pare oferta celor de la Winbet, unde poți opta pentru un bonus fără depunere (după validarea identității). De asemenea, aici te bucuri de un bonus fabulos de bun venit la primul depozit!