Slot game

Sapă cât mai adânc în jocul de păcănele gratis Bonus Digger și poți descoperi aur în valoare de până la 5.000 X miza totală pe rotire! Alătură-te Cârtițelor pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe pentru a face echipă. Este un slot de la Skywind, cu un desing modern și coloana sonoră de înaltă calitate. În timp ce sapi către comoară, poți activa rotiri gratuite cu multiplicator x3 și premii în numerar. Joacă gratis Bonus Digger pe mobil Andoid/IOS și descoperă aurul!

Cum câștigi la slotul Bonus Digger?

Un câștig se formează atunci când 2, 3, 4 sau 5 simboluri aterizează pe una din cele 20 de linii de plată pe role consecutive, așezate de la stânga la dreapta, începând cu prima – Viermele este cel mai bine plătit simbol, în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici premii. Wild-ul te va ajuta să obții mai multe recompense, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, însă cheia către o plată mai mare se află în Free Spins – există multiplicatori!

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 bucăți?

  • 5 x Vierme = 5.000 de monede
  • 5 x Pangolin = 1.000 de monede
  • 5 x Cască = 500 de monede
  • 5 x Dinamită = 500 de monede
  • 5 x A, K = 200 de monede
  • 5 x Q, J = 150 de monede
  • 5 x 10, 9 = 100 de monede

Păcănele gratis Bonus Digger

Păcănele gratis Bonus Digger – Caracteristici bonus

Pentru a activa Free Spins, ai nevoie ca în aceeași rotire pe rolele 2, 3 și 4 să aterizeze 3 simboluri Wild (Cârtița). Vei fi recompensat cu 15 rotiri gratuite cu un multiplicator x3 – toate premiile din fiecare spin vor fi înmulțite cu 3. Poți obține rotiri gratuite suplimentare fără limită!

3 simboluri Scatter oriunde pe role activează jocul Bonus. Urmează să alegi o movilă de pământ, iar Cârtița va săpa pentru a găsi aur, respectiv un premiu în bani. Dacă găsești o dinamită, funcția ia sfarșit.

Păcănele gratis Bonus Digger

Merită să joci păcănele gratis Bonus Digger?

Da, merită să joci păcănele gratis Bonus Digger. Aici, există rotiri gratuite cu multiplicator, premii cash și recompense de până la 5.000 X miza totală pe rotire, elemente ce îl fac un slot atractiv. Nu arată rău nici din punct de vedere vizual, iar pariurile sunt accesibile pentru toți amatorii de jocuri ca la aparate. Pe site-ul nostru îl poți testa gratis!

Păcănele cu tematică minieră

Ai aici câteva titluri cu aceeași tematică pe care le poți încerca pe pagina noastră:

Unde poți juca pe bani reali Bonus Digger?

Ar trebui să încerci păcănele Bonus Digger într-un cazino online legal! NetBet, Betano, Frank Casino, Superbet, SlotV sau Mr Bit sunt platforme unde poți testa jocul ca la aparate și pe bani reali. Noi l-am jucat la Mr Bit, deoarece vine cu o selecţie generoasă de jocuri exclusive, dar și cu un bonus consistent de bun venit – AI LINK SPECIAL PENTRU A CREA CONT RAPID!

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5.0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0