Slot game

Păcănele gratis Columbus Deluxe – Prezentare Slot

În faimoasa călătorie de peste mări și țări, făcută de exploratorul Cristofor Columb către Indiile de Est și finanțată de regina Isabella a Spaniei, italianul a descoperit America. Columb a găsit bogații nelimitate pe acel pământ și este gata să le împartă cu tine în jocul de păcănele Columbus Deluxe. Câștigă până la 5.000 x miza totala într-o singură rotire! Caută Navele lui Columb pe grila de joc 3 X 5 și 10 linii de plată ajustabile și declanșează funcția Free Spin cu Wild-uri suplimentare!Lansat de Novomatic în martie 2008, slotul vine cu un RTP destul de mic, de 95.02% și o volatilitate scăzută spre medie.

Simboluri în jocul ca la aparate Columbus Deluxe

Cel mai valoros simbol al jocului este Cristofor Columb, care joacă rol și de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului, urmat de Regina Isabella, Colierul de Aur și de Sextant. Pe matrice, vei găsi, de asemenea și simboluri regale A, K, Q, J, și 10 – acestea sunt cele care plătesc mai puțin. Navele lui Columb Nina, Pinta și Santa Maria sunt simbolurile Scatter și pot apărea doar pe rolele 1, 3 și 5.

Ce valoare are fiecare simbol la păcănele Columbus Deluxe?

  • 5 X Columb = 500 x miza
  • 5 X Regina Isabella = 100 x miza
  • 5 X Colier de Aur = 50 x miza
  • 5 X Sextant = 25 x miza
  • 5 X A, K, Q = 15 x miza
  • 5 X J, 10 = 10 x miza
Păcănele gratis Columbus Deluxe
Păcănele gratis Columbus Deluxe – Simboluri

Caracteristici bonus – Free Spins și Gamble

Pentru a iniția runda bonus cu rotiri gratuite ai nevoie ca pe rolele 1, 3 și 5 să aterizeze în aceeași rotire simbolurile Scatter. Vei primi 10 jocuri gratuite, în timpul cărora cele 3 Nave se transformă în Wild și le vor substitui pe toate celelalte simboluri. Cu aceste 3 simboluri Scatter pe role vei primi alte 10 rotiri rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Fiecare câștig mic și mediu, de până la 500x miza totală poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, atunci suma pariată se pierde.

Păcănele gratis Columbus Deluxe
Păcănele gratis Columbus Deluxe – Caracteristică Specială

Păcănele gratis Columbus Deluxe – părerea noastră

Noi l-am testat și nu putem spune clar că ne-a impresionat, cu toate că tematica este extrem de atractivă si ofertantă. Funcția Free Spins se declanșează ușor, dar câștigurile sunt destul de mici – cu 10 rotiri gratuite am obținut de 50 de ori miza totală.Cu siguranță, un multiplicator x3 ar fi făcut lucrurile mult mai interesante. Aș prefera să joc de la Novomatic mai degrabă Lord of the Ocean sau Dolphin s Pearl Deluxe, care sunt de variație mai mare și mult mai atrăgătoare.

 

Unde poți juca pe bani reali Columbus Deluxe?

Dacă ai jucat varianta demo, ți-a plăcut și crezi că poți obține profit și pe bani reali, află că slotul Columbus Deluxe este disponibil la Maxbet, Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Superbet și Magic Jackpot cu mize cuprinse între 0.10 RON și 200 RON (20 linii de plată active). O recomandare bună ar fi  NetBet Casino, deoarece depunere minimă este 20 RON și ai foarte multe opțiuni de depunere și retragere, chiar și fără card. Ai acces la peste 2.000 de jocuri de top cazino, iar bonusul la prima depunere ajunge la 3.000 RON. În altă ordine de idei, și Superbet Cazino propune o selecție excelentă de păcănele – inclusiv sloturi cu jackpoturi progresive incredibile.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1