Slot game

Păcănele gratis Disco Diamonds

Distrează-te pe ritmuri de muzică disco la păcănele Disco Diamonds! Hai alături de DJ pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri, unde există 243 de linii de plată. Slotul Play n Go are loc într-un club modern, exclusivist, într-o atmosferă plină de adrenalină și distracție. În timp ce te bucuri, poți câștiga până la 10.000 X miza totală pe rotire! Activează runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori fără limită pentru o doză de distracție în plus!

Cum câștigi la păcănele Disco Diamonds?

Există nu mai puțin de 243 de moduri de a câștiga la păcănele Disco Diamonds. O combinație câștigătoare se formează atunci când pe fiecare rola, începând cu prima, aterizează simboluri de același fel – ai nevoie de minim 3, dar cu 5 bucăți vei încasa recompense mai mari. Wild-ul, reprezentat de Globul Disco este de departe cel mai valoros simbol – 5 de un fel acordă de 50 de ori miza totală. În Bonus există șansa unui premiu de până la 10.000 X miza totală!

Premii pentru 5 X simbol

  • 5 x Diamant = 5 x miza
  • 5 x Șeptari roșii = 4 x miza
  • 5 x Șeptari albaștri = 3 x miza
  • 5 x Șeptari verzi = 2 x miza
  • 5 x BAR (roșu, albastru, verde) = 1 x miza
  • 5 x Lămâi, Cireșe = 0.5 x miza
Păcănele gratis Disco Diamonds

Bonus

Cu 1 sau mai multe simboluri Speciale Wild (Glob auriu), vei declanșa o rotire Disco Re-Spin. Toate Wild-urile care au activat funcția rămân în poziție, iar multiplicatorul de câștig crește de la X1 la X2. Dacă în timpul rotirii apare alt Wild, atunci funcția continuă, iar multiplicatorul crește cu +1 – nu există limită!

3 simboluri Bonus Scatter pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire, activează jocul Bonus. O roată va apărea pe ecran, ca mai apoi să se învârtă pentru a câștiga premii în bani de 7x, 10x, 25x sau 50x miza totală sau 5, 7, 10 sau 20 de rotiri gratuite. În timpul funcției, runda Disco Re-Spins este activată, unde multiplicatorul de câștig nu se resetează.

Păcănele gratis Disco Diamonds

Merită să joci păcănele Disco Diamonds?

Disco Diamonds are un farmec aparate. Dacă ești fan club, cu siguranță vei aprecia acest slot. Există potențial mare de plată, până la 10.000 X miza totală, câștig care nu va fi ușor de atins, asta pentru că jocul vine cu o volatilitate destul de ridicată. Funcțiile speciale nu sunt atât de greu de activat, cel puțin Re-Spin, însă vor există multe sesiune fără că slotul să facă plăți consistente. Deci, ai nevoie de timp, buget și joc responsabil pentru a te bucura la maxim de păcănele online Disco Diamonds.

Unde poți juca pe bani reali Disco Diamonds?

Îți place să te distrezi la păcănele și să câștigi premii mari? Joacă Disco Diamonds bani reali la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Magic Jackpot, PokerStars, Unibet, Vlad Cazino, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winmasters sau Maxbet, cu un pariu cuprins între 0.50 RON și 500 RON!

Pentru a te aventura la păcănele 777, ai nevoie de buget, iar la NetBet poți juca cu cel mai mare bonus de pe piață. Dacă nu ai cont, ia acum un bonus fără depunere – CLICK AICI!