buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele gratis Hot Chance

Producator

Novomatic

Rating

Sending
4.67 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Medie - Ridicată
 • RTP: 95.17%
 • Data lansării: 15.06.2009
 • Mize: 0.04 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 320 x miza
 • Rotiri Gratuite: NU
 • Dublaj: DA

Păcănele gratis Hot Chance – Prezentare Slot

 

Iubitorii de păcănele clasice se vor bucura din plin de slotul Hot Chance, un joc interesant dezvoltat de Novomatic în iunie 2009, cu o caracterstică bonus extrem de atractivă, cu potențial de câștig de până la 320 x miza totală. Poate nu este o plată atât de mare ca în jocurile actuale moderne, dar poate fi câștigată ceva mai des. Este un slot cu fructe și șeptari, cu o grilă de joc de 3 rânduri X 5 coloane și 5 linii de plată ajustabile, care în ciuda aspectului sau clasic, poate fi jucat și pe dispozitivele mobile, fiind complet optimizat pentru un smartphone și tablete Android/iOS. Descoperă jocul ca la aparate Hot Chance, un slot care aduce o mulțime de amintiri nostalgice!

Descoperă simbolurile cu fructe și șeptari

Cu o temă “fierbinte”, pe matrice vei găsi îndrăgitele simboluri cu fructe, precum Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune, acestea fiind cele de valoare medie. Cel mai puțin valoros simbol este X. Apoi, vei întâlni BAR și Stele, iar cel mai bine plătit simbol sunt Șeptarii 777. Deci, în total avem 8 simboluri, iar cu 3 identice pe o linie de plată activă, vom crea o combinație câștigătoare. Hai să vedem ce ne oferă fiecare simbol:

 • 3 x Șeptari 777 = 150 X miza
 • 3 x Stele = 40 X miza
 • 3 x BAR = 12 X miza
 • 3 x Prune, Portocale, Lămâi, Cireșe = 8 X miza
 • 3 x X = 1 X miza
Păcănele gratis Hot Chance

Păcănele gratis Hot Chance – Simboluri plăți

Caracteristică bonus inedită și dublaj

Există o singură caracteristică bonus – Hot Chance. Este o funcție unică, care deschide o serie de câștiguri consecutive, dacă ești destul de norocos. Pentru a o declanșa trebuie să obții un “tablou” cu simbolurile, Prune, Portocale, Lămâi sau Cireșe. Apoi, pe grila de joc va apărea o roată cu 4 valori diferite: x40, x80, x160 și x320. Câștiguri garantat x40, dar cu fiecare click poți obține mai mult, dacă săgeata cade pe cele 3 UP. Bonusul se încheie atunci când ai obținut premiul maxim de x320 miza totală sau săgeata cade pe simbolul de colectare.

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Aceasta presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți supune funcției de dublaj orice câștig care nu depășește 500x miza totală.

Păcănele gratis Hot Chance

Păcănele gratis Hot Chance – Caracteristică Specială

Păcănele gratis Hot Chance – părerea noastră

Jocul de păcănele Hot Chance este unul simplu, distractiv, mai ales pentru cei care apreciază sloturile retro simple, cu fructe și șeptari. Pe lângă asta, poate fi și profitabil, datorită funcției Gamble, dar în special caracteriticii Hot Chance. Nu l-am testat de prea multe ori, dar am prins câteva câștiguri mai mult decât satisfăcătoare, deoarece câștigul maxim de 320x este mult mai realizabil decât în alte sloturi. Dacă vrei să încerci jocul ca la aparate Hot Chance pentru distracție, o poți face pe site-ul nostru fără să riști vreun leu, iar pentru mai multă adrenalină îl poți testa într-un cazino online recomandat.

Unde poți juca pe bani reali Hot Chance?

Ai vrea să încerci jocul de păcănele Hot Chance pe bani reali și nu știi unde merită? Este un slot popular, așa că poate fi jucat la Magic Jackpot, NetBet, Betano Superbet și Maxbet Cazino.

Profită de un bonus de 50 RON fără depunere (după validarea identității) – vezi aici unde primești rotiri gratuite fără depunere, dar și de un pachet de bun venit grozav 1.800 RON, cu rulaj 35x la Maxbet Cazino.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0
Update cookies preferences