Slot game

Păcănele gratis Inferno Star

 

Struguri, Cireșe, Prune sau Pepeni sunt simbolurile cu fructe ce te așteaptă la pacanele Inferno Star. Joacă slotul Play n Go, activează runda bonus cu rotiri gratuite și poți câștiga până la 2.500 X miza totală pe rotire! Te poți distra pe o matrice cu 3 rânduri  X 5 role și 5 linii de plată fixe, acolo unde Soarele te poate încălzi cu premii consistente. Poți juca slotul pe mobil Android sau iOS chiar pe pagina noastră! Nu trebuie să riști nici măcar un leu din buzunarul tău!

Cum câștigi la slotul Inferno Star?

Se câștigă atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă de la stânga la dreapta pe role adiacente. Recompense mai mari vei încasa pentru 5 simboluri identice, în special pentru Soare. Este un slot de volatilitate medie, ce plătește mai degrabă premii de valoare mică/medie, dar există și șansa unui câștig de până la 2.500 X miza totală pe rotire, asta doar în “specială”.

Cât plătește fiecare simbol pentru 5 de un fel?

  • 5 x Soare = 500 x miza
  • 5 x Pepene = 75 x miza
  • 5 x Cireșe = 75 x miza
  • 5 x Măr, Prune, Lămâi, Struguri = 25 x miza

Păcănele gratis Inferno Star

Caracteristici bonus

Funcția Rerotiri Soare Furios se activează atunci când simbolul Soare pică pe rola din mijloc (3). Apoi, tot tamburul rămâne în poziție, iar ceilalți se învârt – de fiecare dată când un alt simbol Soare aterizează pe grilă, acesta rămâne blocat în poziție, iar runda bonus continuă. Când nu mai pică niciun Soare, runda ia sfârșit și se calculează premiul total.

La păcănele Inferno Star, poți juca și la dublaj. Aici, există două opțiuni – îți poți dubla premiul, dacă ghicești culoarea cărții (roșie/neagră) sau îți poți înmulți premiu cu 4x, dacă ghicești suita de cărți. Nu uita că prima carte greșită, duce la pierderea câștigului înregistrat în acea rotire.

Păcănele gratis Inferno Star

Păreri Inferno Star de la Play n Go

Dacă ești fan păcănele cu fructe, atunci Inferno Star merită încercat. Dacă nu, poți testa multe alte jocuri ca la aparate Play n Go mult mai interesante, mai inovatoare, pe site-ul nostru. În acest slot nu există nimic modern, jocul fiind destul de simplu, cu o funcție bonus decentă. Chiar și așa, se pot câștiga premii mari, de până la 2.500 X miza totală, plată posibilă mai degrabă în “specială”.

Unde poți juca pe bani reali Inferno Star?

Dacă dorești să încerci păcănele Inferno Star pe bani reali, trebuie să găsești un cazino online legal în România. Noi îți venim în ajutor și îți recomandăm unde poți testa acest joc: Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Mr Bit, Frank Casino, SlotV, Winmasters, Magic Jackpot sau Maxbet, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON per rotire. La Betano te bucuri cea mai bună aplicație mobilă Betano App, numeroase promoții și un bonus fără depunere la înregistrare. Intră în atmosfera Betano!