Slot game

Păcănele gratis Matsuri

Este timpul să te alături festivalului în stil chinezesc din jocul de păcănele gratis Matsuri, un slot Play n Go ce are loc într-o atmosferă de sărbătoare. Petrecerea are loc pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 25 linii de plată fixe, alături de personaje îmbrăcate în kimonouri și multe elemente din orient. În timp ce te distrezi, poți activa rotiri gratuite, bonusuri și te bucuri de multe wild-uri. Joacă atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile Apple sau Android și poți câștiga până la 3.000 X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la slotul Matsuri?

Există 25 de moduri de a câștiga la păcănele Matsuri oferit de Play n Go. Pentru a forma un combo câștigător, ai nevoie că cel puțin 3 simboluri de același fel să aterizeze pe o linie de plată activă, începând cu primul tambur, așezate de la stânga la dreapta. Cel mai valoros simbol este Wild-ul – Felinarul le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter, iar 5 de un fel acordă de 40 de ori miza totală. Recompense mai mari pot fi revendicate în Free Spins, acolo unde șansa ca pe role să pice mai multe Wild-uri crește.

Tabel de plată pentru 5 x simbol

  • 5 x Femei (3 la număr) = între 10 x și 14 x miza totală
  • 5 x Flori = 4 x miza
  • 5 x Evantai = 3 x miza
  • 5 x Coș cu gogoși = 3 x miza
  • 5 x Înghețată = 2 x miza
  • 5 x Gogoși = 2 x miza
Păcănele gratis Matsuri

Bonusuri

Atunci când pe rolele 1, 3 și 5 aterizează simultan 3 simboluri Scatter (Măști), vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Urmează să primești 8 jocuri gratuite, dar vei primi 2 rotiri gratuite suplimentare pentru fiecare Scatter care pică ulterior pe role, până la maxim 20. Dacă pe tamburi aterizează un Wild, atunci acesta se extinde pe întreaga rolă și se deplasează spre stânga pe fiecare rolă până când dispare.

Păcănele gratis Matsuri

Kingyo Sukui – este un joc bonus, care se declanșează atunci când pe rolele 2, 3 și 4 se află 3 simboluri Pești. Tot ce trebuie să faci aici este să prinzi Pești cu o lingură – alege-ți peștișorul și vei câștiga un premiu de până la 500 x miza totală. Funcția continuă până când prinzi toți Peștii sau până când se rupe lingura.

Merită sau nu să joci păcănele online Matsuri?

Matsuri atrage prin design și atmosferă, cât și prin caracteristicile bonus. Ne place că există multe simboluri Wild, în special în Free Spins – de altfel, aici poate fi câștigat și un premiu de până la 3.000 X miza totală pe rotire. Este un slot de volatilitate medie, cu premii constante, ce mențin balanța în echilibru, dar pentru a încasa un câștig consistent ai nevoie de timp și joc responsabil. Pe site-ul nostru poți juca păcănele gratis Matsuri, fără să riști nici măcar un leu.

Unde poți juca pe bani reali Matsuri?

NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, Winmasters, Magic Jackpot, SlotV, Frank Casino sau Mr Bit se numără printre cazinourile online unde poți testa și pe bani reali jocul ca la aparate Matsuri. La NetBet te bucuri de multe jocuri de cazino pe care le poți încerca și cu un pachet de bun venit consistent, cu rotiri gratuite și bani cash. Noi îți acordăm un bonus fără depunere – CLIK AICI!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Depune 50 RON și primești 100 de Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0