Slot game

Păcănele gratis Mermaid s Diamond

 

În adâncul oceanului din jocul de păcănele Mermaid s Diamond se află comori încă nedescoperite! Scufundă-te pe o matrice cu 5 role și 720 de linii de plată și poți găsi cufărul cu pietre prețioase în valoare de până la 5.000 X miza totală! Este un slot de la Play n Go cu rotiri gratuite și alte bonusuri surpriză, cu un RTP excelent și volatilitate medie spre ridicată. Aici, găsești simboluri cu animale, cum ar fi Pisici de mare sau Caracatițe. Joacă păcănele gratis Mermaid s Diamond pe pagină noastră!

Cum câștigi la păcănele gratis Mermaid s Diamond?

Simplu! Aliniază 3, 4 sau 5 simboluri pe role consecutive de la stânga la dreapta, începând cu prima. Se câștigă des la păcănele Mermaid s Diamond, deoarece există 720 de linii de plată, însă valoarea premiilor per simbol este destul de mică – pietrele prețioase plătesc cel mai bine, în timp ce simbolurile cu animale au valoare mai mică. Wild-ul (Sirena) te va ajuta să formezi mai multe combo-uri, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Diamant = 10 x miza
  • 5 x Piatră roșie = 2.5 x miza
  • 5 x Piatră albastră = 1.5 x miza
  • 5 x Piatră verde = 1 x miza
  • 5 x Pisica de mare = 0.75 x miza
  • 5 x Stea de mare = 0.75 x miza
  • 5 x Caracatița = 0.50 x miza
  • 5 x Scoică = 0.50 x miza

Păcănele gratis Mermaid s Diamond 

Caracteristici bonus

Secvența Joker Trident se poate activa în mod aleatoriu – pe role vor fi plasate în mod întâmplător simboluri Wild, ceea ce poate duce la formarea de mai multe combinații câștigătoare

Secvența Intervenție Divină se declanșează atunci când pe role există doar 4 simboluri Scatter – pe rola unde nu există Scatter, poate ateriza unul și activează runda bonus cu rotiri gratuite.

Cu 5 simboluri Scatter (Cufăr cu comori) în aceeași rotire, vei declanșa Free Spins. Vei fi recompensat cu până la 25 de rotiri gratuite – selectează Cufere cu comori pentru a vedea câte rotiri ai câștigat. Diamantele apar în timpul rotirilor, iar dacă colectezi 5, o rolă va fi complet Wild.

Păreri Mermaid s Diamond Play n Go

Fără un multiplicator, jocul de păcănele Mermaid s Diamond de la Play’n Go plătește constant, dar valoarea premiilor este destul de mică. În jocul de bază, acțiunea este destul de plictisitoare – în bonus, adrenalina urcă la cote înalte, însă nu ai garantat un câștig consistent. Wild-urile sunt cheia către o șansă în plus la premiul cel mare de 5.000 X miza totală.

Păcănele gratis Mermaid s Diamond

Unde poți juca pe bani reali Mermaid s Diamond?

Dacă ai încercat slotul pe bani virtuali și vrei să îl testezi și pe mize reale, află că îl poți juca la următoarele cazinouri online: Unibet, Vlad Cazino, Mr Bit, Maxbet, Winmasters, Frank Casino, SlotV, Magic Jackpot sau la NetBet cu pariuri cuprinse între 1 RON și 500 RON (nu uita să practici mereu un joc responsabil!). La Vlad Cazino ai un bonus consistent la prima depunere, cu rotiri gratuite și bani cash. Activează acum bonusul!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1