Slot game

Păcănele gratis Mining Madness

Billy-Boyd a găsit aur în valoare de până la 5.000x miza totală pe rotire într-o mină! Alătură-te lui, ajută-l să îl aducă la suprafață și vei fi răsplătit! Încearca aici jocul de păcănele gratis Mining Madness de la Gaming Corps, inspirat din jocurile video Minesweeper, ce are loc în subteran, într-o mină plină cu aur formată din 5 role x 5 rânduri. În drumul către aur, în mină sunt dinamite. Ferește-te de ele pentru a fi cât mai aproape de bogăție!

Cum câștigi la slotul Mining Madness?

Pare ușor să câștigi la păcănele Mining Madness. Premiile se formează atunci când dezvălui aur cu multiplicatori în mod consecutiv, iar câștigul crește cu fiecare selecție corectă. Premiul cel mare este de 5.000x miza totală, dar asta presupune ca nici o dinamită să nu fie găsită. De asemenea, poți oricând colecta câștigul, înainte de a descoperi o dinamită.

În acest slot de bucuri de un RTP foarte bun, cuprins între 96.59% și  97.32%. Volatilitatea este mică spre medie – este determinată de miză și de numărul de dinamite care vor fi pe role (între 1 și 24). Dacă alegi ca pe role să fie mai multe dinamite, câștigurile vor fi mai mari, dar în același timp există și șanse mai mari să descoperi dinamită. Totul depinde de tine și de intuiția ta.

Păcănele gratis Mining Madness

Păcănele gratis Mining Madness – BONUS

Fără bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite sau dublaj, singura caracteristică din jocul ca la aparate Mining Madness este Bonusul Treasure Boost. Se activează în mod întâmplător în timpul jocului, ceea ce duce la găsirea de premii în bani să devină mai ușoară.

  • Dacă ai ales ca pe grilă să fie 3 dinamite, bonusul este activat pe ultimele 7 celule nedescoperite (18/25);
  • Cu 8 dinamite selectate, bonusul este activ de la a doua până la ultima celulă nedescoperită (1/25);
  • Dacă ai ales 7, 10, 17 și 20 de dinamite, se activează bonusul pentru toate celulele nedeschise (0/25).
Păcănele gratis Mining Madness

Păreri Mining Madness

Mining Madness nu este un joc de păcănele cu elemente neobișnuite pentru un joc de casino. Aici, trebuie doar să selectezi dale pentru a câștig și să te ferești de dinamite. Pare simplu, dar nu este deloc așa, deoarece odată cu înaintarea în joc, adrenalina urcă la cote înalte. De aceea, există funcția de colectare, așa cum se întâmplă și la pariuri (Cash Out). Cu siguranță, merită să joci păcănele gratis Mining Madness!

Unde poți juca pe bani reali Mining Madness?

Jocul poate fi întâlnit pe bani reali în cazinourile online NetBet, Superbet, Betano sau Magic Jackpot. În oricare dintre aceste cazinouri poți juca fără probleme, acestea oferind un mediu de joc legal, sigur și stabil, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON. Un plus pare a aduce Betano, un operator cu un bonus de bun venit fabulos, dar și bonusuri cu rotiri gratuite și premii cash fără depunere.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1