Slot game

🚂Păcănele gratis Money Train 2🚂 Descriere Slot🚂

 

Slotul online Money Train de la Relax Gaming a fost un mare succes pe piața jocurilor, iar dezvoltatorul a revenit cu o continuare foarte așteptată în septembrie 2020: Money Train 2. Noul joc ca la aparate are același aspect și format bonus ca și originalul, dar vine cu câteva actualizări, cum ar fi câștigul maxim, care este de 50.000x miza/rotire, dar și diferite caracteristici. Money Train 2 este un joc de păcănele cu 40 linii de plată, 4 rânduri X 5 coloane, cu un RTP de 96.40% și o volatilitate ridicată. Mizele sunt accesibile și încep de la 0.40 RON și ajung la 80 RON. Alătură-te bandiților în Vestul Sălbatic și caută comorile din tren!

Simbolurile slotului online Money Train 2

Cu imagini din Vestul Sălbatic, rolele sunt așezate pe un tren, iar acolo vei găsi simboluri cu Inimă, Frunză, Treflă și Romb, fiind simbolurile cu valoare mică. Următoarele ca valoare sunt cei 4 bandiți, precum Colecționar, Plătitor, Lunetist și Necromancer. Craniul este simbol Wild și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Bonusului. De asemenea, oferă câștiguri de 20x pentru 5 bucăți.

Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele, află că ai nevoie de minim 3 simboluri potrivite pe una din cele 40 linii de plată. Hai să vedem ce câștiguri sunt pentru 5 de un fel:

 • 5 X Necromancer = 40 X miza
 • 5 X Colecționar = 20 X miza
 • 5 X Lunetist = 18 X miza
 • 5 X Plătitor = 16 X miza
 • 5 X Inimă = 10 X miza
 • 5 X Frunză = 8 X miza
 • 5 X Treflă = 7 X miza
 • 5 X Romb = 6 X miza
Păcănele gratis Money Train 2

Păcănele gratis Money Train 2 – Simboluri și plăți.

Money Train 2 păcănele – Respin, Caracteristici Bonus și Cumpără Bonus

Respin

Funcția Respin este declanșată atunci când 2 simboluri Bonus aterizează oriunde pe role în aceeași rotire, iar fiecare simbol va afișa un multiplicator. Urmează un respin, iar pentru fiecare rotire necâștigătoare, multiplicator va crește cu 1. Când obții o plată, multiplicatorul va fi aplicat sumei câștigate.

Caracteristică Bonus Money Cart

3 sau mai multe simboluri Bonus în aceeași rotire, declanșează funcția. Simbolurile Bonus vor afișa o valoare cuprinsă între 1 și 10x miza totală. Simboluri Bonus vor fi blocate pe role și urmează 3 respins, iar cu fiecare simbol Bonus, respins se resetează la 3.

Există simboluri Bonus aurii. Acestea pot plăti premii între 20 și 200x miza. De asemenea, există simboluri speciale, care cresc șansele de câștig, după cum urmează:

 • Plătitor – dezvălui un premiu multiplicator altor simboluri vizibile de pe role
 • Collector – colectează valoarea tuturor simboluri bonus de pe role și le combină pentru a-și crea valoarea
 • Collector/Plătitor – acest simbol de combinație dezvăluie un multiplicator de miza plus suma tuturor celorlalte simboluri bonus la propria valoare, apoi îl adaugă la celelalte simboluri vizibile de pe role
 • Lunetist – dezvăluie un multiplicator de miza și dublează, de asemea, valoarea între 3 și 8 simboluri bonus. Acestea poate acționa pe același simbol Bonus de mai multe ori
 • Reset Plus – acesta acordă un premiu multiplicator și, de asemenea, adaugă 1 respin suplimentar
 • Necromancer – dezvăluie un premiu multiplicator și readuce la viață între 2 și 7 simboluri bonus deja folosite
 • Plătitor persistent – acest simbol dezvăluie o valoare care se adaugă altor simboluri bonus
 • Collector persistent – dezvăluie un multiplicator al pariului și colectează toate valorile vizibile și le adaugă la propia valoare
 • Lunetist persistent – dezvăluie propriul sau premiu multiplicator și dublează valoarea între 3 și 8 simboluri la sfârșitul acelei rotiri

Cumpără Bonus

Money Train 2 vine și cu funcția Cumpără Bonus. Poți să cumperi funcția Bonus Money Cart pentru plata a 100 de ori miza totală. Vei primi minim 3 simboluri Bonus la următoare rotire și intrarea în rundă bonus. RTP-ul teoretic pentru pariul bonus este de 98%.

Păcănele gratis Money Train 2

Păcănele gratis Money Train 2 – Caracteristici speciale

Păcănele gratis Money Train 2 – părerea noastră

Îmi place această continuare a slotului original Money Train, sunetele și imaginile sunt de înaltă clasă, iar câștigurile au urcat de la 20.000x la 50.000x miza per rotire. La prima vedere, poate părea un joc ca la aparate complicat, dar nu este deloc așa. Există o caracteristică simplă de Respin și o funcție bonus cu diferite opțiuni. Pe lângă asta, funcția Cumpără Bonus este un plus, pe care o poți accesa oricând dorești, dacă plătești plata corespunzătoare. Una peste alta, păcănele gratis Money Train 2 este un joc care merită încercat, mai ales că mizele sunt accesibile. Slotul Money Train 2 este disponibil in țara noastră la cazinourile Vlad Cazino si Unibet Casino.

 

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0