Slot game

Păcănele gratis Monkey Warrior

Descoperă magia și aventura cu jocul de păcănelele gratis Monkey Warrior de la Pragmatic Play! Inspirat din legenda lui Sun Wukong, un războinic maimuță cu puteri magice, acest joc aduce la viață o poveste captivantă. Întreaga acțiune se desfășoară pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 243 de linii de plată, oferindu-ți o experiență de joc plină de suspans și posibilități de câștig.

Cu jocul de Păcănele gratis Monkey Warrior, ai șansa de a activa rotiri gratuite sau jackpot-uri, aducând o doză suplimentară de entuziasm cu fiecare rotire. Este fascinant să explorezi lumea plină de mistere și aventură pe care o oferă acest slot. Fie că alegi să îți testezi norocul pe dispozitivele mobile Android sau iOS, experiența rămâne la fel de captivantă, iar pariurile cuprinse între 0.25 RON și 400 RON îți oferă flexibilitatea de a ajusta jocul conform preferințelor tale.

Aventura și posibilitățile nelimitate de câștig te așteaptă în universul păcănelelor gratis Monkey Warrior. Înfruntă provocările și descoperă secretele acestei legende fascinante, aducându-ți propria poveste de câștig!

imaginea de start a jocului Monkey Warrior

Cum câștigi la slotul Monkey Warrior?

Se câștigă des la jocul de păcănele gratis Monkey Warrior, asta pentru că există nu mai puțin de 243 linii de plată – o combinație câștigătoare se formează atunci când minim 3 simboluri aterizează pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Simbolul Wild te va ajuta să obții mai multe recompense, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului și simbolului Bani. În Rotiri Gratuite există șansa unui premiu de până la 6.000 X miza totală, dar și în Jackpot poți revendica recompense substanțiale.

Premii pentru 5 X simbol

  • 5 x Călugăr = 20 x miza
  • 5 x Porc = 12 x miza
  • 5 x Războinic = 8 x miza
  • 5 x Pergament = 6 x miza
  • 5 x Poțiune = 2 x miza
  • 5 x A, K, Q = 2 x miza

tabelul de plata al jocului Monkey Warrior

Caracteristici bonus

Cu minim 6 Piersici (simboluri bani) în același spin, vei activa funcția Re-Spin. Fiecare simbol Piersică are atașată o valoarea. Vei primi 5 rotiri, unde vor ateriza doar simboluri cu bani. În mod aleatoriu, pe ecran pot apărea 3 Cufere – alege unul dintre ele pentru a câștiga mai multe rotiri gratuite. Fiecare simbol cu bani care pică pe tamburi, rămâne blocat în poziție. Pe ecran pot veni și simboluri Jackpot (Minor – 50x miza, Grand – 200x miza, Major – 100x miza sau Mini – 30x miza). Dacă toate cele 15 poziții sunt ocupate, premiul total se înmulțește cu 2x.

Cu minim 3 simboluri Bonus oriunde pe role, vei activa funcția Rotiri Gratuite. Vei fi recompensat cu 8 jocuri gratuite, cu șansa de a primit rotiri gratuite suplimentare (fără limită), dacă pe matrice pică alte 3 simboluri Bonus. Aici, toate simbolurile de valoare mică sunt eliminate de pe matrice, iar funcția Re-Spin poate intra în joc oricând dacă urmezi procesul de inițiere.

jocul Monkey Warrior

Păreri despre slotul Monkey Warrior

Jocul de păcănele gratis Monkey Warrior este un slot excelent. Arată bine din punct de vedere vizual, se formează des combinații câștigătoare, iar funcțiile bonus au potențial – ne place runda bonus cu rotiri gratuite, dar și runda jackpot. Noi nu am stat pe gânduri și l-am testat – în jocul principal câștigurile vin frecvent, dar valoarea lor este de cele mai multe ori mică, însă în “speciale” am obținut câteva recompense consistente. Cu siguranță, merită să joci păcănele gratis Monkey Warrior!

Unde poți juca pe bani reali Monkey Warrior?

Monkey Warrior se află în oferta celor mai multe dintre cazinourile online licențiate în țara noastră. Se pot plasa mize reale pe acest joc la Betano, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters, Winbet, NetBet sau Magic Jackpot. La Betano te vei putea bucură de o ofertă consistentă de jocuri de la cei mai cunoscuți dezvoltatori, de numeroase jackpot-uri, bonus fără depunere, dar și de oferte periodice, multe dintre ele cu rotiri gratuite cu câștiguri reale.