Slot game

Păcănele gratis New Year Riches

 

Sărbătorește Anul Nou cu jocul de păcănele New Year Riches de la Play n Go și poți câștiga până la 5.000 X miza totală! Pe lângă premii, te bucuri de un design modern, imagini superbe din diferite colțuri ale lumii, dar și de o atmosferă de petrecere. Totul are loc pe o grilă cu 3 rânduri  X 5 role, unde beneficiezi de 20 de linii de plată fixe. Activează runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori și deschide șampania!

Cum câștigi la slotul New Year Riches?

Trei simboluri identice așezate pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur, formează un câștig – cu 5 X simbol vei revendica premii mult mai mari. Simbolul Wild este cel mai bine plătit – 5 bucăți te recompensează cu 2.500 X miza totală. Posibile câștiguri mai consistente se pot revendica în Rotiri Gratuite, deoarece beneficiezi de multiplicatori.

Cât primești pentru 5 X simbol?

  • 5 x Statuia Libertății = 50 x miza
  • 5 x Big Ben= 25 x miza
  • 5 x Taj Mahal = 15 x miza
  • 5 x Templu japonez = 5 x miza
  • 5 x Baloane romb, inimă = 2.5 x miza
  • 5 x Baloane frunză, treflă = 2 x miza

Păcănele gratis New Year Riches

BONUS

Primești 10 rotiri gratuite atunci când 3 simboluri Scatter (Ceas) cad simultan pe role. Pe lângă rotiri, beneficiezi inițial și de un multiplicator X2 – acesta crește cu X2 la fiecare rotire până la maxim X20. Dacă pe role aterizează 1, 2 sau 3 Scatter, vei fi recompensat cu 2, 4 sau 6 rotiri gratuite suplimentare.

Bonus Păcănele gratis New Year Riches

Merită să joci New Year Riches de la Play n Go?

Chiar dacă slotul conține caracteristici puține, cea prezentă este extrem de interesantă și cu potențial mare de câștig (până la 5.000 X miza totală pe rotire). Ne place multiplicatorul din rotiri gratuite este progresiv – crește cu X2 la fiecare spin. Cu siguranță, New Year Riches merită mai multă atenție – pentru a te convinge, joacă gratis păcănele pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali New Year Riches?

Acest joc ca la aparate este disponibil pe bani reali la Unibet, Vlad Cazino, Magic Jackpot, Frank Casino, Winbet, Winmasters, NetBet, PokerStars sau la Betano. Dacă îți dorești un pache de bun venit mare și bonusuri fără depunere la înregistrare, poți să deschizi un cont la Winbet și te vei bucura de o colecție impresionantă de jocuri cu jackpot.