Slot game

Păcănele Gratis Piggy Bank Bills

 

Caută porcusorul norocos în valoare de până la 5.000 X miza totală la păcănele Piggy Bank Bills! Încearcă un slot uimitor, cu totul neobișnuit pe o grilă cu 3 rânduri X 6 role, într-o atmosferă veselă, distractivă și premii mari. Acest joc ca la aparate Pragmatic Play vine cu un RTP (Return to player) excelent, de 96.50%, volatilitate ridicată și pariuri pentru toți amatorii de păcănele. Încearcă jocul gratis pe această pagină, inclusiv de pe dispozitivele mobile iOS și Android!

Cum câștigi la slotul Piggy Bank Bills?        

Nu se câștigă în mod standard la păcănele Piggy Bank Bills. Fiecare spațiu de pe matrice afișează jumătate de bancnotă – dacă bancnotele se află în poziții opuse sau oriunde pe role și se potrivesc, adică să formeze o bancnotă întreagă, se obține o combinație câștigătoare. Există 10 valori pe care le au bancnotele, respectiv: 0.25x, 0.5x, 1x, 2x, 5x, 10x, 20x, 50x, 100x sau 1.000x miza totală.  De asemenea, dacă două jumătăți de simboluri Wild aterizează una în fața celeilalte, se unesc într-o singură bancnotă și ia o valoare aleatoriu din tabelul de plată.

Păcănele Gratis Piggy Bank Bills

Caracteristici bonus

În jocul de bază te bucuri de următoarele caracteristici bonus:

  • Bonus Piggy– pe măsură ce rolele se rotesc, un porcușor poate activa bonusul cu rotiri gratuite
  • Piggy Win– după ce rolele se opresc, există șansa ca porcusorul să aleagă aleatoriu două sau mai multe simboluri pentru a le transforma în combinații câștigătoare
  • Piggy Wild– pe măsură ce rolele se rotesc, porcusorul poate plasa 2, 3 sau 4 Wild-uri în poziții aleatorii pe tamburi

Păcănele Gratis Piggy Bank Bills

Rotiri Gratuite

Cu două jumătăți de simboluri Scatter față în față, activezi runda bonus cu rotiri gratuite. Se unesc și vei fi recompensat cu 8 rotiri gratuite. În timpul funcției, peste simboluri pot apărea multiplicatori de 2x sau 3x. Dacă se formează o bancnotă câștigătoare, orice multiplicator de deasupra acesteia se aplică valorii premiului. Dacă există 2 multiplicatori pe aceeași bancnotă câștigătoare, aceștia se imultesc între ei. De asemenea, în timpul rundei bonus, la orice rotire, în mod întâmplător, simbolul cu cea mai mică valoare rămas pe role poate eliminat de pe tamburi.

Păreri păcănele Piggy Bank Bills

Piggy Bank Bills merită încerca, atât pentru design-ul superb, cât și pentru funcțiile bonus. Modul de plată neobișnuit este o atracție și, cu siguranță, este un slot care nu te lasă să te plictisești – orice rotire poate genera un premiu de până la 5.000 X miza totală. Dacă îți plac provocările, adrenalina și vrei să încerci păcănele inovoatoare, Piggy Bank Bills de la Pragmatic Play este ceea ce cauți! Joacă slotul gratis pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Piggy Bank Bills?

SlotV, Mr Bit, Winbet, Winmasters, Frank Casino, Unibet, Vlad Cazino, NetBet, Betano, Superbet, Maxbet, PokerStars și Magic Jackpot sunt  cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Piggy Bank Bills, cu mize accesibile, pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.80 RON și 400 RON.

Vrei bonusuri fără depunere la înregistrare? Alege Maxbet și încasează premiul tău în doar 2-3 minute! Aici, te aștepta și un pachet uriaș de bun venit pentru primul depoziti! Intră în atmosferă!