Slot game

Păcănele gratis Super X

Joaca păcănele gratis Super X de la Pragmatic Play, un slot plin de acțiunea, cu Rotiri Gratuite și premii de până la 9.000 X miza totală pe rotire! Înconjurată de monede și statui de aur, grila de joc este standard, cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată, RTP-ul este excelent, în timp ce coloana sonoră și design-ul sunt uimitoare. Bucură-te de peisaj de oriunde te-ai afla, chiar și de pe dispozitivele mobile iOS sau Android în timp ce încasezi câștiguri uriașe la păcănele Super X!

Cum câștigi la păcănele Super X?

Volatilitatea este ridicată, RTP-ul este peste media de piață, de 96.56%, ceea ce face ca slotul să ofere câștiguri masive mai repede decât te-ai fi așteptat. Totuși, nu paria mai mult decât îți permiți, deoarece pot există sesiuni în care jocul să nu facă nici o plată consistentă. Combinațiile câștigătoare vin de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de același fel așezate pe una din cele 20 linii de plată pentru a forma un combo, însă cu 5 X vei încasa recompense mai mari. Wild-ul, reprezentat de o Stea te va ajuta să realizezi mai multe plăti, dar în Rotiri Gratuite există șansa unui premiu de până la 9.000 X miza totală!

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 X?

  • 5 x Coroană = 20 x miza
  • 5 x Diamante = 15 x miza
  • 5 x Lingouri de aur = 10 x miza
  • 5 x Bani = 5 x miza
  • 5 x Monede de aur = 2.5 x miza
  • 5 x Jetoane de poker (4 la număr) = 1 x miza 
Păcănele gratis Super X

Păcănele gratis Super X – Caracteristici bonus

Simbolul X apare doar pe primul tambur, iar ori de câte ori o face, atunci se declanșează un respin. Simbolurile X care activează rămân în poziție, în timp ce celelalte dispar. Pe rolele 2, 3, 4 sau 5 vor exista doar simboluri goale sau cifrele 0-9 pot ajunge pe role – după rotire, fiecare rând care conține un X formează un multiplicator de pariu (de exemplu, X pică pe rândul 3 lângă numerele 2 și 0 de pe același rând – se formează o plată de 20 ori pariul).

Rotiri Gratuite

3 simboluri Scatter (Zaruri) pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire, activeza 5 rotiri gratuite. Funcția se joacă doar cu simbluri X, spații libere și simboluri cu cifre. Pe durata funcției, toate cele 3 poziții de pe rola 1 au simboluri X, în timp ce spațiile libere sau cifrele pot ateriza pe celelelate role pentru a construi valori de multiplicare a pariului. Dacă are loc o rotire în care apar doar simboluri goale pe rolele 2-5, atunci se acordă 3 rotiri gratuite suplimentare.

Super Spin Ante Bet

În jocul de bază, poți activa Super Spin Ante Bet, făcând click pe butonul din stânga sus. Acest lucru crește costul fiecărei rotiri de 10 ori, iar atunci când este activat, fiecare spin este jucat ca un respin, unde apar doar X, spații goale sau cifre.

Păcănele gratis Super X

Merită sau nu să joci păcănele Super X?

Jocul de păcănele gratis Super X este un joc distractiv, cu un potențial mare de plată, de până la 9.000 X miza totală pe rotire, care vine cu elemente inovatoare în Rotiri Gratuite, ce fac ca adrenalina să atingă cote înalte. Cu siguranță, poate fi un slot plin de satisfacții, dar nu uita să practici mereu un joc responsabil, deoarece este foarte volatil. Pentru a te obișnui cu mecanica de joc, ar fi bine să joci păcănele gratis Super X pe această pagină! 

Unde poți juca pe bani reali Super X?

Joacă Super X la cele mai bune cazinouri online recomandate, cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 220 RON: Betano, Maxbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Magic Jackpot, Superbet și PokerStars.

Vrei un bonus fără depunere? Alege Maxbet! Îți plac promoțiile cu premii cash, fără rulaj? Alege Betano!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0