Slot game

Păcănele gratis Wicked Flamingo

Joacă păcănele gratis Wicked Flamingo de la Skywind, un slot cu Struguri, Pepeni, Lămâi sau Cireșe. Îl poți testa atât pe dispozitivele mobile Android/IOS, cât și pe versiunea desktop. Grila de joc este cu 4 rânduri X 6 role și 40 de linii de plată fixe. Rata de câștig (RTP) este peste media de piață, de 96.36%, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt pentru toți jucătorii. Joacă gratis Wicked Flamingo pe pagina noastră!

Cum câștigi la slotul Wicked Flamingo?

Există nu mai puțin de 40 de linii de plată, ceea ce face ca premiile să vină destul de des, însă valoarea lor nu este atât de mare. Pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie că minim 3 simboluri să aterizeze de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu prima. Cel mai bine plătit simbol este Wild-ul (este reprezentat de Flamingo) – 5 x oferă de 25 de ori miza totală.

Tabel de plată pentru 5 bucăți

  • 5 x Șeptari = 12.5 x miza
  • 5 x Struguri = 7.5 x miza
  • 5 x Pepeni = 7.5 x miza
  • 5 x Lămâi = 5 x miza
  • 5 x Căpșuni = 5 x miza
  • 5 x Cireșe = 2.5 x miza
Păcănele gratis Wicked Flamingo

Păcănele gratis Wicked Flamingo – Caracteristici bonus

Wicked Flamingo este un joc de păcănele simplu, fără multe caracteristici bonus. Simbolul Scatter nu activează rotiri gratuite, însă 3, 4 sau 5 oriunde pe role acordă 5, 15 sau 1.000 x miza totală.

Pe role vei întâlni simbolul Wicked – este un simbol misterios care dezvăluie același simbol, în afară de Scatter. Astfel, se pot forma mai ușor combinații câștigătoare de valoare mai mare.

Merită să joci Wicked Flamingo?

Merită, doar dacă îți place să joci păcănele cu fructe și șeptari. Nu te aștepta la premii foarte mari, fiind un slot cu puține funcții bonus. Nu există rotiri gratuite, ci simboluri misterioase. În ceea ce privește design-ul, jocul nu impresionează, însă pentru un slot retro, Wicked Flamingo arată destul de bine. Deci, dacă îți place să încerci jocuri ca la aparate cu șeptari, atunci încearcă gratuit jocul de păcănele gratis Wicked Flamingo pe pagina noastră.

Păcănele gratis Wicked Flamingo

Unde poți juca pe bani reali Wicked Flamingo?

Poți încerca păcănele pe bani reali Wicked Flamingo, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON, fie de pe versiunea desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS/Android o poți face la următoarele cazinouri online licențiate: Betano, Superbet, Magic Jackpot, NetBet, Frank Casino, Mr Bit sau SlotV. Alege NetBet și primești un bonus fără depunere la înregistrare!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0