Slot game

Păcănele Hacksaw Double Rainbow

 

Descoperă o lume magică, de basm, la păcănele Double Rainbow, un joc ca la aparate Hacksaw, dezvoltat în martie 2022! Amplasată pe un pat de nori, grila de joc cu 7 role X 6 rânduri este înconjurată de Unicorni, Curcubee și simboluri Bomboane. RTP-ul este bun, în media de piață, de 96.38%, volatilitatea este medie, în timp ce funcțiile bonus sunt uimitoare – ai rotiri gratuite și multiplicatori de până la x100. Distrează-te cu acest slot în timp ce câștigi până la 5.000X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la jocul ca la aparate Double Rainbow?

La jocul ca la aparate Double Rainbow se câștigă în cluster, adică ai nevoie de grupuri câștigătoare pentru a obține o victorie – 5 simboluri de același fel în spații adiacente orizontale sau verticale formează un combo, însă cu 15+ se obține recompensele mai mari. În funcțiile bonus există șansa unui premiu de până la 5.000X miza totală pe rotire, asta dacă reușești să declanșezi rotiri gratuite cu multiplicatori de x100. Este un slot de volatilitate medie, deci jocul va plăti constant premii medii și mici, dar în timp se pot revendica câteva plăți consistente.

Cât plătește fiecare simbol la păcănele Hacksaw Double Rainbow?

Pe matrice vei găsi 7 simboluri Bomboane de culori diferite, care au aceeași valoare. Aterizarea unui grup de 5 simboluri identice oferă de 0.1x pariul total, în timp ce pentru grupurile de 15+ vei încasa de 50 de ori miza totală. 

Cum plătește Double Rainbow

Păcănele Hacksaw Double Rainbow – Tabel de plată

Caracteristici bonus

Asemenea Curcubeului, la păcănele Hacksaw Double Rainbow există 7 role – fiecare are câte un Multiplicator, care apare în una dintre cele 7 culori de simbol. Dacă un tambur are deja un Multiplicator, noua valoare se adaugă.

Nori Multiplicatori

Există 2 tipuri de simboluri Nor:

  • Nor normal – Aceștia vin cu multiplicatori de x2, x3, x4, x5, x10, x15, x25, x50, x100 sau x250 la role. De asemenea, se acordă o rotire suplimentară în care toți tamburii rămân activi
  • Nor Curcubeu dublu – Aceștia adaugă multiplicatori de x2, x3, x4, x5, x10, x15, x25, x50, x100 sau x250 la role, dar se acordă +3 rotiri suplimentare în care toți tamburii rămân activi

Curcubeu complet

Dacă reușești să activezi toate cele 7 role, se declanșează funcția. Când se întâmplă acest lucru, toți cei 7 multiplicatori de role sunt înmulțiți cu x2, x3, x4, x5 sau x10, dar se acordă și 5 rotiri gratuite suplimentare în care toate rolele rămân active.

Cumpără bonus

Cu un click pe butonul „Cumpărare bonus”, vei observa că există două opțiuni:

  • 1 Invartire Curcubeu, care garantează cel puțin 1 rotire suplimentară cu 3 role Curcubeu activate cu Multiplicatorii rolei începând de la x4, ce costă de 10 ori pariul
  • 4 Invartiri Curcubeu, unde primești cel puțin 4 rotiri suplimentare cu 3 role activate cu Multiplicatori de role incepad de la x4, pentru un cost de 50 de ori pariul
Ce speciale Are Double Rainbow

Păcănele Hacksaw Double Rainbow – Caracteristici Speciale

Păreri păcănele Hacksaw Double Rainbow

Am putea spune că Double Rainbow este un joc ca la aparate care ne amintește de copilărie, în care imaginația nu are limite. Cei de la Hacksaw au reușit să dezvolte acest sentiment cu acest slot, dar au adăugat și puțină emoție, deoarece există șansa unui premiu consistent aici, de până la 5.000X miza totală pe rotire. Ne place că există rotiri gratuite cu multiplicatori de până la x100, dar și pentru că vederea este fabuloasă. Încearcă-l gratuit pe site-ul nostru pentru a te convinge de frumusețea acestui joc! 

Unde poți juca pe bani reali Double Rainbow?

NetBet este singurul cazino online cu licență ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Double Rainbow, cu mize pentru toate buzunarele. Încep de la 0.40 RON și ajung la 400 RON per rotire, fie că îl încerci pe versiunea desktop, fie că preferi să joci păcănele pe telefon sau tabletă iOS / Android. Folosește acest LINK SPECIAL și activează super bonus la păcănele online!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0