buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele noi Ice Ice Yeti

Producator

Nolimit City

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Nolimit City
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.16%
 • Data lansării: 16.11.2018
 • Mize: 0.50 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 8.820 x miza
 • Rotiri Gratuite: NU
 • Dublaj: NU

Păcănele noi Ice Ice Yeti

 

Hai în căutarea gigantului Yeti pe o matrice cu 5 rânduri X 3 role și 243 linii de plată, care se poate extinde la 5×7 și 16.807 moduri de câștig în acest joc de păcănele Nolimit City! Ice Ice Yeti te invită într-o călătorie în zona arctică, acolo unde munți de zăpadă ascund comori de până la 8.820 X miza totală, dar care nu vor fi ușor de descoperit – volatilitatea este foarte ridicată. Crezi că îl poți găsi pe Omul Zăpezilor? Află chiar acum, încercând păcănele gratis Ice Ice Yeti pe site-ul nostru!

Cum câștigi la slotul Ice Ice Yeti?

Nu există un secret, însă cel mai bun mod de a câștiga la păcănele Ice Ice Yeti este să pariezi atât cât îți permiți (nu uita să practici mereu un joc responsabil) și să speri să declanșezi un bonus pentru a spori câștigurile. Desigur, în jocul de bază, se pot obține câteva premii consistente prin aterizarea a 3, 4 sau 5 simboluri specifice tematici, în special prin Vulpe, așezate de la stâng la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur. Totuși, premiile pe simbol nu sunt atât de mari, deoarece există de la 243 și până la 16.807 linii de plată. Chiar și așa, poți oricând “lovi” un premiu de peste 8.800 de ori valoarea pariului total, plată posibilă în bonus.

Cât plătește maxim fiecare simbol pentru o linie de 5?

 • 5 x Vulpe = 2.5 x miza
 • 5 x Urs = 1.60 x miza
 • 5 x Lup = 1.2 x miza
 • 5 x Ras = 1 x miza
 • 5 x A, K, Q, J, 10 = 0.5 x miza
Păcănele noi Ice Ice Yeti

Simboluri găsite în păcănele noi Ice Ice Yeti

Bonus Nolimit City + Respin

După ce slotul s-a încărcat, vei observa două rânduri înghețate dedesubt și deasupra grilei principale, care se pot dezgheța pe parcursul jocului, atunci când sunt declanșate anumite caracteristici.

Yeti Shake

În jocul principal, un Yeti poate să apară în mod aleatoriu și va face ca între 2 și 10 spații înghețate să se spargă și să fie active, ceea ce poate duce la mai multe moduri de a câștiga, peste 16.000!

Funcția Respins

Pe matrice, poate ateriza un Yeti Wild, care va urla și va acorda o re-rotire, dar care va sparge și 2-3 blocuri de gheață. Simbolurile câștigătoare vor fi blocate, iar de fiecare dată când pe role pică un alt asemenea simbol, funcția continuă. Caracteristica se încheie atunci când nu mai sunt acordate simboluri lipicioase suplimentare.

Din păcate, nu existat funcția Free Spins, dar ce spui de un bonus fără depunere (rotiri gratuite sau bani la înregistrare)? Vezi AICI mai multe promotii!

Păcănele noi Ice Ice Yeti

Functia Ice Ice Respins in slotul online Ice Ice Yeti

Merită să joci Ice Ice Yeti?

Noi l-am încercat în modul demo pe pacanele-gratis.ro, deci nu am riscat niciun ban, dar emoția de a învârti rolele a fost. Este un slot distractiv, cu o tematică interesantă, cu potențial, dar din punctul nostru de vedere, nu este pentru toată lumea – volatilitatea este foarte ridicată, iar câștigurile din jocul de bază sunt destul de mici și nu compensează rotirile necâștigătoare (cel mai mare premiu a fost de 18X miza totală). Așadar, dacă vrei să îți asumi un risc mai mare, poți încerca acest joc, dar trebuie să inveșteti timp și bani pentru a spera măcar la o parte din cei 8.820 X miza totală pe rotire (premiul cel mare).

Unde poți juca pe bani reali Ice Ice Yeti?

Căutarea lui Yeti la păcănele Nolimit City Ice Ice Yeti poate fi experimentată pe bani reali exclusiv la Betano Casino, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON. Deschide cont din acest LINK SPECIAL, depune minim 25 RON și joci cu dublul sumei + rotiri gratuite! Descoperă numeroase promoții și cea mai bună aplicație de mobil iOS și Android!

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0