Slot game

Păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten

 

Călătorește printre ruinele Egiptului Antic cu jocul ca la aparate Tomb of Akhenaten și descoperă puterea lui Akhenaton, tatăl lui Tutankhamun! Acest slot online Nolimit City începe inițial pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 243 linii de plată, dar care se extinde la 5×5, traversate de 3.125 moduri de a câștiga. Descoperă bogățiile îngropate în mormintele legendare ale zeilor faraoni și obține premii fabuloase în valoare de până la 26.261X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la Tomb of Akhenaten?

Cu un simplu click pe tabelul de plăți, observăm faptul că minim 3 simboluri identince așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur formează o combinație câștigătoare, dar cu 5X se obțin cele mai mari premii, în special pentru cei 5 Zeii Antici. Există 243 de moduri de a câștiga la fiecare rotire pe cele 5 role, dar ele se extind atunci când obții o victorie, iar liniile de plata ajung la 3.125, deci șanse mai multe de a obține premii. Există două simboluri Wild – Exploratorul în stil Lara Croft le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus și poate ateriza oricând pe matrice, în timp ce Pyramid Wild are aceeași caracteristică, dar este declanșată ca aparte a anumitor funcții în partea de sus a tamburilor.

Premii la linie de 5 simboluri în jocul de Păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten

  • 5 x Ra = 5 x miza
  • 5 x Thot  = 3.5 x miza
  • 5 x Sobek = 2.5 x miza
  • 5 x Anubis = 2 x miza
  • 5 x Bastet = 1.5 x miza
  • 5 x A = 1.2 x miza
  • 5 x K, Q = 1 x miza
  • 5 x J, 10 = 0.5 x miza
Păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten

Simboluri găsite în păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten

Caracteristici Bonus

Tomb of Akhenaten este un slot construit în principal în jurul Sticky Win Spins, disponibile atât în jocul de bază, cât și în jocul bonus. Orice câștig declanșează funcția și vei primi 3 re-rotiri – primul respin adaugă un alt rând la grilă, crescând modalitățile de câștig la 1.024, iar dacă se obține o altă victorie, la al doilea respin vor fi 3.125 linii de plată, iar în timpul funcției, simboluri aleatorii se vor transforma în Wild. Ultima rerotire adaugă deasupra rolelor Pyramid Wilds – se va învârti, iar dacă bara roșie aterizează în partea de sus, la rola respectivă se adaugă un Pyramid Wild și toate simbolurile de pe acel tambur se vor transforma în Wild (dacă există deja unul, acesta va deveni dublu Wild). Toate câștigurile sunt calcultate la sfârșitul funcției. 

Rotiri Gratuite

3 sau mai multe simboluri Bonus (Akhenaton) oriunde pe matrice în aceeași rotire, activează secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 8 jocuri bonus, în timp ce fiecare simbol Bonus care aterizează pe grilă, acordă o rotire suplimentară. Pe durata funcției, fiecare Sticky Win Spin care apare pe tamburi, crește multiplicatorul cu 1 (începe de la 1x) și nu se resetează între rotiri.

Păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten

Rotiri gratuite în păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten

Pacanele la care poți cumpăra „speciala”!

Există o funcție de a cumpăra rotiri gratuite la Tomb of Akhenaten, dacă nu vrei să aștepți declanșarea lui în mod normal. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe steaua galbenă din partea stângă a ecranului, unde există două opțiuni: 8 rotiri la un preț de 65x miza totală sau 12 rotiri pentru 105x pariul.

Click aici pentru mai multe păcănele unde poți cumpăra „speciala” 

Păcănele Nolimit City Tomb of Akhenaten – părerea noastră

Tomb of Akhenaten este un slot Nolimit City bine construit, cu elemente originale, ceea ce îl face să iasă în evidență într-o piață plină cu jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic. Există potențial uriaș, de peste 26.000X miza totală pe rotire, iar noi am reușit să “ciupim” puțin – Betano a oferit 15 rotiri gratuite la acest slot la momentul lansării pe platformă, iar noi am reușit să obținem undeva la 230X miza totală (0.50 RON), cea ce nu se întâmplă de multe ori. Cu siguranță, merită să îl încerci, însă trebuie să fii atent la mize, deoarece este un joc foarte volatil. Cele mai bune păcănele gratis te așteaptă pe acest site fără cont, fără depunere, fără să descarci softuri!

Unde poți juca pe bani reali Tomb of Akhenaten?

Momentan, jocul de păcănele Tomb of Akhenaten pe bani reali se regăsește doar la Betano, un cazino online unde poți încerca sloturile tale preferate de oriunde te-ai afla, deoarece vine cu cea mai bună aplicație de mobil Android și iOS. La momentul redactării recenziei, jocurile ca la aparate Nolimit City intrau și într-un turneu cu premii de 10.000 de lei!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1