Slot game

🧚Păcănele Novomatic Fairy Queen🧚 – Prezentare Slot🧚

Descoperă o pădure magică, plină de mister și câștiguri de până la 9.000 x miza totală într-o singură rotire! Declanșează runda bonus cu rotiri gratuite și obține un număr nelimitat de învârtiri – fiecare rotire vine cu un câștig garantat.

Fairy Queen este un joc de păcănele Novomatic, unul dintre cele mai populare sloturi de la acest provider de jocuri de casino online, creat în noiembrie 2013, dispus pe 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată reglabile (5 – 10). RTP-ul nu este impresionat, de 95.09%, iar ca volatilitate este mediu spre ridicat. Încearcă-l din confortul propriei case direct în browser pe mobil sau din aplicațiile mobile Unibet App sau Vlad Cazino App.

Ce simboluri sunt în slotul online Fairy Queen?

Pe matrice vei întâlni o serie de  simboluri specifice tematicii, cum ar fi Flori, Ciuperci, Dragoni Fluture, Spiriduși și Spiritul Pădurii. Nu puteau lipsi simbolurile cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 10, acestea fiind cele de valoare mai mică. Zâna Magică este simbolul Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Portalul Luminii – 5x plătește de 750x miza totală). Apare pe toate rolele și este cel mai bine plătit simbol – 5 x oferă de 900 de ori miza totală.

Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele Fairy Queen, află că ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite situate pe o linie de plata activă, de la stânga la dreapta, începând cu cea din capătul stâng. Hai să vedem ce putem obține cu 5 bucăți:

  • 5 X Spiritul Pădurii = 75 X miza
  • 5 X Spiriduși = 75 X miza
  • 5 X Dragoni Fluture = 40 X miza
  • 5 X Ciuperci = 25 X miza
  • 5 X Flori = 25 X miza
  • 5 X A, K = 12.5 X miza
  • 5 X Q, J, 10, 9 = 10 X miza
Păcănele Novomatic Fairy Queen
Păcănele Novomatic Fairy Queen – Simboluri Plăți

Rotiri gratuite cu simbol special expandabil și dublaj

Funcția Free Spins este declanșată atunci când 3 sau mai multe simboluri Scatter aterizează oriunde pe grilă de joc în aceeași rotire. Vei fi răsplătit cu 10 jocuri gratuite, iar fiecare dintre ele vine cu un câștig garantat. La începutul fiecărei rotiri, este ales un simbol special expandabil, care se va extinde de fiecare dată pe rolele 1 și 2, dar uneori și pe 3, 4 și 5. Poți obține rotiri suplimentare, numărul lor este nelimitat.

Slotul Fairy Queen vine și cu o funcție de dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza. Ghicește culoarea cărți – Roșu/Negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Păcănele Novomatic Fairy Queen
Păcănele Novomatic Fairy Queen – Jocuri Gratuite

Păcănele Novomatic Fairy Queen  – părerea noastră

Consider că jocul de păcănele Fairy Queen este unul dintre cele mai bune sloturi Novomatic, deoarece în runda bonus câștigi garantat, iar funcția de dublaj este un plus. Noi l-am încercat și am reușit să obținem 30 de rotiri gratuite cu simbol special expandabil “A”, ceea ce a dus la un câștig undeva la 250x – 300x miza totală (1 RON). Un alt joc foarte bun de la acest provider este Lord of the Ocean.

Unde poți juca pe bani reali Fairy Queen?

Este unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate Novomatic, așa că îl găsești în oferta bogată a cazinourilor online licențiate ONJN și a celor terestre, precum Superbet, Fortuna, Maxbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino și NetBet Cazino.

La NetBet Cazino ai posibilitatea să-l joci pe bani reali, alături de aproape 2.000 de alte jocuri. Deschide cont la NetBet Cazino și ai cel mai mare bonus la prima depunere din România – 3.000 RON + 300 rotiri gratuite. Dacă ai deja cont, consultă oferta de bonusuri a celorlalte cazinouri legale în România.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1