Slot game

Păcănele online Agent Destiny

Fii un spion bun, ajută-i pe agenții din jocul de păcănele online Agent Destiny să descopere misterul și poți fi recompensat cu premii de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Acest joc de la Play n Go se desfășoară pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 20 linii de plată fixe. Atmosfera este dinamică, intensă, plină de surprize și funcții bonus – activează rotiri gratuite și simboluri mega pentru câștiguri uriașe! Ești pregătit de acțiune?

Cum câștigi la slotul Agent Destiny?

Pentru a câștiga la slotul Agent Destiny, ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel așezate pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Cel mai valoros simbol este Wild-ul Seif – 5 de un fel acordă de 60 de ori pariul total. De altfel, mai există un Wild (Ceas), care te va ajuta să obții și mai multe recompense. Cheia către premiul cel mare se află în bonus, acolo unde este posibilă o plată de până la 5.000 X miza totală.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Agent femeie blondă = 15 x miza
  • 5 x Om de știință = 12 x miza
  • 5 x Agent bărbat = 7.5 x miza
  • 5 x Agent femeie brunetă = 6 x miza
  • 5 x A = 2.5 x miza
  • 5 x K = 2.5 x miza
  • 5 x Q = 1.5 x miza
  • 5 x J = 1.5 x miza
Tabel Agent Destiny

 

Păcănele online Agent Destiny – Caracteristici bonus

Simbolul Wild Seif substituie pe toate celelalte, în afară de Wild Scatter. În mod aleatoriu, Wild Seif și celelate simboluri de valoare mare pot apărea pe role ca mega simboluri de diferite dimensiuni pentru a forma plăți uriașe.

Linked Reels se poate declanșa în mod întâmplător la orice rotire. Apoi, rolele 4 și 5 sau 3, 4 și 5 vor prezenta același tip de simbol. În jocul de bază se acordă și o re-rotire, iar simbolurile identice se mișcă de la stânga la dreapta, cu șansă să apară simboluri asemănătoare și în partea dreapta pentru a forma mai multe victorii.

Wild Scatter poate ateriza doar pe tamburii 1, 3 și 5. Atunci când se întâmplă asta, vei primi 9 rotiri gratuite. Funcția Linked Reels este activa la fiecare rotire, precum și mega simboluri. Fiecare Wild Scatter care va ateriza pe role, acordă o rotire gratuită suplimentară (fără limită).

Câștig Agent Destiny

Păreri păcănele online Agent Destiny

Agent Destiny este un slot interesant, atât ca temă, cât și ca funcții bonus. Desprins parcă din filmele cu James Bond, jocul vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv rotiri gratuite sau mega simboluri. Toate aceste elemente pot duce la un premiu de până la 5.000 X miza totală, însă nu va fi ușor de obține recompense consistente – este un slot destul de volatil, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil.

Unde poți juca pe bani reali Agent Destiny?

Sunt multe cazinouri unde poți testa Agent Destiny păcănele online pe bani reali: Unibet, Vlad Cazino, Max Bet, Frank Casino, SlotV, Winbet, Mr Bit, Winmasters, PokerStars, Magic Jackpot, Betano sau NetBet. Oricare ar fi alegerea ta, toate oferă bonusuri de bun venit excelente, dar Vlad Cazino iese în evidență prin promoțiile zilnice și premii săptămânale – click aici pentru a încasa bonusul!