Slot game

Hai în deșert printre animalele sălbatice din jocul de păcănele online Big Buffalo Badlands. Este un slot Skywind, cu multe funcții bonus de top, precum câștiguri în cascadă, multiplicatori wild sau rotiri gratuite. Toată aventura are loc pe o grilă cu 6 role X 5 rânduri, unde se folosește modul de plata Scatter Pays (nu trebuie ca simbolurile să aterizeze unul lângă altul pentru a forma câștiguri). Învârte și poți câștiga premii de până la 5.000 X miza totală pe rotire atât de pe versiunea desktop, cât și de pe dispozitivele mobile iOS sau Android!

Cum câștigi la păcănele Big Buffalo Badlands?

Cel mai des câștigi prin funcția Câștiguri în Cascadă – se activează de fiecare dată când obții un combo (simbolurile câștigătoare vor fi înlocuite cu alte simboluri noi, ceea ce poate duce la crearea de noi victorii într-o singură rotire). Pentru a forma un câștig, ai nevoie de cel puțin 8 simboluri de același fel așezate pe role consecutive – recompense mai mari vor veni de la 12-13 simboluri. Wild-ul cu multiplicator este cheia către cele mai bune premii la păcănele Big Buffalo Badlands.

Tabel de plată pentru 12-13 x simbol

  • 12-13 Bivoli = 800 de monede
  • 12-13 Vulturi = 400 de monede
  • 12-13 Puma = 300 de monede
  • 12-13 Lupi = 250 de monede
  • 12-13 Reni = 200 de monede
  • 12-13 Bijuterii prețioase = între 50 și 150 de monede 

Pacanele online Big Buffalo Badlands

Pacanele online Big Buffalo Badlands – BONUS

Pe lângă faptul că simbolul Wild le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, în afară de Scatter, acesta conține și multiplicatori de x1, x2, x3 sau x5. Dacă într-un combo sunt mai multe simboluri Wild, valorile lor se înmulțesc.

Cu 4, 5 sau 6 simboluri Scatter vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. În funcție de numărul de Scattere prezente pe role, vei obține un premiu de 3x, 5x sau 100x miza totală și 12, 15 sau 18 rotiri gratuite. În timpul funcției, multiplicatorii Wild cresc și vei beneficia de multiplicatori x2, x3, x5, x7, x9, x12 sau x15.

În orice moment, dacă ai un buget cosistent, la păcănele Big Buffalo Badlands poți cumpăra rotiri gratuite. Pentru o plată de 100x miza totală, la următoare rotire, pe role vor ateriza 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, iar funcția Free Spins se activează. De asemenea, pentru a crește șansele de a iniția bonusul, poți opta pentru opțiunea Double Chance – pariul total va crește cu 5 fișe pentru fiecare spin.

Pacanele online Big Buffalo Badlands

Merită să joci păcănele online Big Buffalo Badlands?

Da, merită să joci păcănele online Big Buffalo Badlands, deoarece rata de câștig (RTP) este peste media de piață, de 96.50%, iar premiile pot ajunge până la 5.000 X miza totală pe rotire. Există multe funcții bonus, precum wild-uri cu multiplicatori, rotiri gratuite sau câștiguri în cascadă. Nu impresionează ca design, însă în general arată drăguț, cu simboluri frumoase. Dacă vrei să îl încerci, poți juca păcănele gratis Big Buffalo Badlands pe site-ul nostru.

Păcănele inspirate din lumea animalelor sălbatice și natură

Iată câteva titluri de jocuri pe care le poți încerca gratis din aceeași tematică:

Unde poți juca pe bani reali Big Buffalo Badlands?

Betano, NetBet, Magic Jackpot, SlotV, Frank Casino, Superbet sau Mr Bit sunt cazinouri online au în oferta acest joc ca la aparate. Personal, îți recomandăm NetBet, un operator care dispune de o colecție atractivă de sloturi cu jackpot. CLICK AICI și revendică un bonus fără depunere la înregistrare!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0