Slot game

Păcănele online Free Reelin Joker

 

Ești fan păcănele cu șeptari? Atunci joacă Free Reelin Joker de la Play n Go, un slot unde te vei întâlni și cu cireșe, lămâi sau prune. Caută Wild-ul pe o grilă cu 3 rânduri X 3 role și 1 linie de plată pentru a încasa câștigul maxim de 1.000 X miza totală! Este un joc de volatilitate medie spre ridicată, RTP bun, pe care îl poți încerca cu mize accesibile pentru orice buget. Design-ul este modern, deci există suficiente motive pentru care să joci păcănele gratis Free Reelin Joker.

Cum câștigi la slotul Free Reelin Joker?

Se câștigă atunci când 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată (1), adică pe mijloc. Cel mai valoros simbol este Joker (Wild) – 3 de un fel plătesc de 500 de ori miza totală. De asemenea, cu Joker Gold în combinație premiul total se dublează – se poate încasa până la 1.000 X miza totală!

Cât plătește maxim fiecare simbol (6x) ?

  • 6 x Șeptari roșii = 250 x miza
  • 6 x Șeptari mov = 100 x miza
  • 6 x Șeptari roșii + Șeptari mov = 3 x miza
  • 6 x Cireșe = 40 x miza
  • 6 x Lămâi = 30 x miza
  • 6 x Prune = 20 x miza
  • 6 x Cireșe + Prune + Lămâi = 2 x miza

Păcănele online Free Reelin Joker

Funcții bonus

Există două simboluri Wid – Joker normal și Joker de aur. Atunci când Joker-ul de aur pică pe role și ajută la formarea unui câștig, premiul total se dublează.

Atunci când câștigi cu Joker, se activează funcția Free Reelin Fun. Aici, apare o rolă nouă, ceea ce poate duce la câștiguri mai mari. Dacă se formează un alt câștig, se adaugă o nouă rolă suplimentară, până la maxim 3. În total, vei juca pe 6 role.

Păcănele online Free Reelin Joker

Păreri păcănele online Free Reelin Joker

Free Reelin Joker este un slot simplu, dar interesant. Arată bine din punct de vedere vizual, șeptarii și fructele sunt întotdeauna un punct forte, iar bonusul este atractiv, destul de inovator. E adevărat, câștigurile nu sunt foarte mari, însă vin destul de des. Dacă vrei să încerci un slot inedit, atunci încearcă gratis Free Reelin Joker pe pagină noastră! 

Unde poți juca pe bani reali Free Reelin Joker?

Jocul de păcănele online Free Reelin Joker poate fi jucat pe bani reali la următoarele cazinouri online: Maxbet, Betano, Unibet, Winmasters, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Unibet sau Vlad Cazino. Toate platformele recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță. Înainte să alegi una dintre ele, trebuie să ai în vedere bonusurile oferite de fiecare în parte, iar NetBet iese în evidență printr-un pachet uriaș de bun venit și bonus la înregistrare.