Slot game

Păcănele online Gunslinger

Fii un cowboy curajos prin Vestul Sălbatic în jocul de păcănele online Gunslinger și poți găsi aurul în valoare de până la 5.000 X miza totală pe rotire! Slotul Play n Go te invită într-o aventură plină de acțiune pe o matrice cu 5 role și 25 de linii de plată într-un cadru misterios, ușor straniu, în stil western. În drumul către aur poți activă rotiri gratuite cu multiplicator și jackpot-uri progresive. Crezi că ești pregătit de aventură? Joacă păcănele gratis Gunslinger pe site-ul nostru!

Cum câștigi la slotul Gunslinger?

Minim 3 simboluri de același fel așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur, formează o combinație câștigătoare. Cu 5 simboluri identice vei încasa premii mai mari, în special pentru Wild (Șerif) – 5 de un fel acordă de 400 de ori miza totală. Există 25 de linii de plată fixe, deci premiile se vor forma destul de des, însă în Free Spins există șanse mai mari ca pe role să aterizeze Wild-uri. De asemenea, cărțile de joc îți pot aduce un Jackpot.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x Cal = 150 x miza
 • 5 x Sac cu aur = 40 x miza
 • 5 x Oglindă = 20 x miza
 • 5 x Insignă = 12 x miza
 • 5 x A = 6 x miza
 • 5 x K = 5 x miza
 • 5 x Q = 4 x miza
 • 5 x J = 3 x miza
 • 5 x 10 = 2 x miza
Păcănele online Gunslinger

Caracteristici bonus

Caută 3 simboluri Scatter (Sticlă) pe rolele 2, 3 și 4 în aceeași rotire pentru a activa Free Spins Sticlă. Urmează  să împuști sticle pentru a câștiga între 10 și 25 de rotiri gratuite cu multiplicator X2. De asemenea, poți obține rotiri gratuite suplimentare, dacă pe matrice pică alte 3 simboluri Scatter.

Vânătoare de recompense este o funcția care se declanșează atunci când pe rolele 1, 2 și 3 aterizează simultan 3 simboluri Afișe. Aici, va trebui să împuști sticle, cuțite și dinamită, dar să urmărești și banditul înainte de înfruntarea finală – există 3 bandiți, fiecare cu câte un multiplicator și anumite premii:

 • Jessie Picket are un multiplicator de 2x și oferă între 6 și 36 de ori miza totală;
 • Butch Curry are un multiplicator de 3x și oferă între 3 și 72 de ori miza totală;
 • Wild Bill are un multiplicator de 4x și oferă între 1,2 și 240 de ori miza totală.

Există un Jackpot progresiv de câștig. Se declanșează dacă colectezi cărți de poker și obții combinații câștigătoare cu ele. Cu cât miza este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga. Jackpotul progresiv este câștigat dacă toate cărțile au o stea șerif pe ele.

Păcănele online Gunslinger

Păreri păcănele online Gunslinger de la Play n Go

Jocul de păcănele online Gunslinger oferă multă distracție, adrenalină și premii generoase. Există funcții bonus de top, precum rotiri gratuite cu multiplicatori, dar și jackpot-uri progresive. Ne place cum arată din punct de vedere vizual și, cu siguranță, merită să joci slotul. De altfel, toate aceste jocuri ca la aparate cu Vestul Sălbatic au potențial mare de plată – aici poți câștiga până la 5.000 X miza totală pe rotire! 

Unde poți juca pe bani reali Gunslinger?

NetBet este unul dintre cazinourile online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Gunslinger, cu mize cuprinse între 1.25 RON și 500 RON. Dacă nu ai cont la NetBet, avem pentru ține un link special cu bonus fără depunere la înregistrare – CLICK AICI și încasează rotiri gratuite fără să depui nici măcar un leu!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1