Slot game

Păcănele online Pharaoh s Ring – Descriere Slot

 

Descoperă puterile Inelului Faraonului din Egiptul Antic și câștigă până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire în jocul de păcănele online Pharaoh s Ring! Bucură-te de un slot care îți va aduce aminte de Book of Ra, cu rotiri gratuite și simbol special expandabil, dar și cu o funcție specială – Extra Bet, care adaugă mai multe Wild-uri pe grila cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată câștigătoare ajustabile. Novomatic a creat acest joc în aprilie 2013, cu un RTP nu foarte impresionant, de 95.16% și o volatilitate destul de mare.

Vezi aici mai multe sloturi inspirate din Egiptul Antic

Simboluri din Egiptul Antic

Pe lângă simbolurile ce reprezintă cărți de joc – A, K, Q, J și 10, vei găsi o serie de simboluri specifice Egiptului Antic, reprezentate de Scarabei, Bastet (zeița pisică), Isis (zeița înaripată) și Faraonul – este cel mai bine plătit. Simbolul Carte are rol atât de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cât și de Scatter (minim 3 inițiază Free Spins). Dacă faci click pe Extra Bet, pe tamburii 2 și 4 va ateriza și un Inel, cu rol de Wild.

Tabel de plată la jocul de păcănele online Pharaoh s Ring

  • 5 x Faraon = 200 x miza
  • 5 x Bastet = 80 x miza
  • 5 x Isis = 30 x miza
  • 5 x Scarabeu = 30 x miza
  • 5 x A, K = 6 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 4 x miza
Păcănele online Pharaoh s Ring

Păcănele online Pharaoh s Ring – Simboluri

Funcții speciale – rotiri gratuite cu simbol special expandabil și dublaj

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, oriunde pe role în aceeași rotire, obții un câștig de 2x, 20x sau 200x miza totală și 10 rotiri gratuite. Înainte de a începe, va fi ales în mod aleatoriu un simbol special expandabil. Asta înseamnă că se poate extinde pe toate pozițiile de pe tamburi, chiar și atunci când nu aterizează pe role consecutive, dacă creează combinații câștigătoare.

Caracteristica Extra Bet

La alegere, poți opta pentru caracteristica Extra Bet, buton care se află în partea stânga jos a ecranului, sub pictograma “Linii”. Odată ce ai făcut click, pe lângă faptul că pariul minim va fi de 1 RON, se activează simbolul Inel, care va ateriza doar pe tamburii 2 și 4 și care joacă rol de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, incusiv pe Scatter și pe simbolul special expandabil din Free Spins.

Joc Gamble

Fiecare câștig mic și mediu, de până la 500x miza totală, poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Aceasta presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, evident, suma este pierdută.

Păcănele online Pharaoh s Ring

Păcănele online Pharaoh s Ring – Simbol Special

Păreri despre jocul de Păcănele online Pharaoh s Ring  

Chiar dacă există o mulțime de sloturi asemănătoare cu celebrul Book of Ra Deluxe, cred că niciodată nu ne vom plictisi! Mai toate versiunile vin cu ceva nou, iar Pharaoh s Ring, pe lângă funcția Free Spins cu simbol special expandabil, are în plus și o caracteristică Extra Bet, care oferă mai multe șanse de a câștiga. Pare un slot remarcabil, care merită atenție, dar, dacă vrei mai multă adrenalină, îți recomand Valley of the Gods de la Yggdrasil, un joc cu Re-Spin, Bonus și Multiplicatori nelimitați. 

Unde poți juca pe bani reali Pharaoh s Ring?

Dacă simți nevoie să încerci vreodată jocul pe bani reali, află că Pharaoh s Ring este disponibil la Maxbet, Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna și Magic Jackpot cu pariuri accesibile – de la 0.80 RON și până la 200 RON. O variantă bună este acum Magic Jackpot, un cazino online în plină ascensiune, la care deschizi cont (click aici) și ai un bonus de până la 1.500 RON + 100 rotiri gratuite la Book of Dead.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0