Slot game

Păcănele online Queens Day Tilt

Apară regina din jocul de păcănele Queens Day Tilt, iar ea te poate recompensa cu premii de până la 5.000 X miza totală! Alătură-te cavalerilor din slotul Play n Go pe o grilă cu 3 role X 3 rânduri atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile Android sau iOS. Atmosfera este încinsă, design-ul este din epoca medievală, în timp ce coloana sonoră anunță o bătălie plină de surprize. Joacă gratis Queens Day Tilt chiar pe pagină noastră pentru a te antrena!

Cum câștigi la slotul Queens Day Tilt?

Premii vin atunci când 2 sau mai multe simboluri identice sunt pe rând, orizontal sau vertical. După un combo, simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe role – dacă obții combo-uri de 3 simboluri, un Wild se va forma în poziția din mijloc pentru a forma și mai multe combinații câștigătoare. În Rotiri Gratuite poți câștiga mai des și mai mult, deoarece există și multiplicatori – vezi în paragrafele de mai jos!

Cât plătesc 3 simboluri de același fel

 • 3 x Cavaleri = 8 x miza
 • 3 x Scut cu leu = 5 x miza
 • 3 x Scut cu floare = 4 x miza
 • 3 x Scut cu berbec = 4 x miza
 • 3 x Frunză, Inimă = 2 x miza
 • 3 x Romb, Treflă = 1 x miza
Păcănele online Queens Day Tilt

Caracteristici bonus

La păcănele Queens Day Tilt există șansa ca următoarele caracteristici să se activeze în mod aleatoriu:

 • Dormitorul– pe grilă va fi plasat un simbol Wild pentru mai multe șanse de a forma un câștig;
 • Turnir– când rămâne doar un simbol pe grilă, acesta este eliminat pentru a activa funcția Rotiri Gratuite.

Jocul accesiunii la tron – primești o rotire gratuită unde se află doar simboluri de valoare mare, atunci când obții un câștig cu ambele simboluri cavaler. De asemenea, poți alege care simbol va forma cele mai multe recompense:

 • Câștig total x2
 • Reactivare
 • Colectați

Rotiri Gratuite

Se declanșează atunci când toate simbolurile sunt șterse de pe matrice. Vei primi 5 rotiri gratuite, iar pe grilă se află doar simboluri de valoare mare. De asemenea, există și un multiplicator x2. Dacă reușești să ștergi din nou grilă de simboluri, vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare.

Păcănele online Queens Day Tilt

Păreri păcănele online Queens Day Tilt

Quees Day Tilt este un joc ca la aparate simplu, dar care vine cu elemente moderne – pentru a activa bonusul, trebuie ca toate simbolurile de pe matrice să dispară. Se poate câștiga bine, până la 5.000 X miza totală pe rotire, asta dacă activezi și multiplicatorii. Este un slot destul de volatil, deci nu uita să pariezi atât cât îți permiți – joc responsabil!

Unde poți juca pe bani reali Queens Day Tilt?

Queens Day Tilt este disponibil la Unibet, Vlad Cazino, Betano, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau PokerStars, cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple. La Betano ai parte de un bonus uriaș de de bun venit și poți juca păcănele din banii casei, după verificarea identității. Ia un bonus fără depunere!