Slot game

Păcănele online Royal Rings

Hai într-o vizită la castel, iar Regele și Regina te pot recompensa cu aur în valoare de până la 1.500 X miza totală! Apară regatul pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 40 de linii de plată și poți activa rotiri gratuite sau unul din jackpot-urile progresive. Este un slot Skywind, realizat în octombrie 2019, cu tematică medievală, ce are loc într-un cadru verde, plin de surprize. Joacă gratis Royal Rings atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

Cum câștigi la păcănele online Royal Rings?

Combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta pe role consecutive, atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă. Simbolurile de valoare mare sunt Regele și Regina, în timp ce Pietrele prețioase plătesc mai puțin. De departe, Wild-ul oferă cele mai mari recompense – 5 bucăți oferă 1.500 de monede. Câștiguri de până la 1.500 X miza totală pe rotire pot fi revendica în bonusuri, dar în special în jackpot-uri, a căror valoare poate fi chiar și mai mare.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 X Rege = 50 de monede
  • 5 X Regina = 40 de monede
  • 5 X Cavaler = 30 de monede
  • 5 X Vrăjitor = 20 de monede
  • 5 X Joker = 15 monede
  • 5 X Pietre prețioase = între 11 și 14 monede
Pacanele online Royal Rings

Păcănele online Royal Rings – Caracteristici bonus

În mod aleatoriu, pe role pot ateriza simboluri misterioase, care pot veni cu următoarele caracteristici:

  • Joker poate adauga între 2 și 8 Wild-uri pe role;
  • Regele poate adauga 1, 2 sau 3 simboluri Wild complet stivuite pe role.

Rotiri Gratuite

3 simboluri Scatter oriunde pe rolele 2, 3 și 4 în aceeași rotire declanșează rundă bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 8 rotiri gratuite, dar înainte de a începe alege o Coroană (Scatter) pentru a dezvălui simbolul care apare stivuit pe role.

Jackpot-uri progresive

Există 3 jackpot-uri progresive: Grand, Major și Mini. El pot fi câștigate în mod aleatoriu în jocul de bază. La orice rotire, pe ecran pot apărea 16 Cufere care conțin câte un Inel de culoare diferită, fiecare indică un Jackpot. Colectează 3 Inele de aceeași culoare și câștigă unul din cele 3 jackpot-uri.

Pacanele online Royal Rings

Păreri păcănele online Royal Rings

Jocul de păcănele online Royal Rings nu impresionează din punct de vedere vizual, însă compensează prin caracteristicile bonus – aici există wild-uri stivuite, rotiri gratuite și jackpot-uri de câștigat. E adevărat, premiile nu sunt foarte mari, dar cu un joc responsabil și cu răbdare, se pot revendica câte câștiguri consistente. Încearcă păcănele gratis Royal Rings pe pagina noastră!

Unde poți juca pe bani reali Royal Rings?

NetBet, Betano, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau Superbet sunt cazinouri online ce au în oferta acest joc ca la apărare. Personal, îți recomandăm Betano, un operator care dispune de o colecție atractivă de jocuri exclusive și sloturi cu jackpot, dar vine și un bonus fără depunere – CLICK AICI PENTRU A ÎNCASA!