Slot game

Păcănele online Spartan King – Descriere Slot

Alătură-te armatei spartane și ajută-l pe Rege să conducă lumea! Fii curajos și apară Sparta, iar jocul de păcănele Spartan King te va răsplăti cu până la 7.480x miza totală! Pragmatic Play a lansat în decembrie 2020 slotul Spartan King pe o grilă de joc cu 4 rânduri x 5 coloane și 40 linii de plată câștigătoare. RTP-ul este peste media de piață, de 96.60%, iar ca volatilitate este ridicat. Caută simbolurile colosale Wild 2×2 în funcția Free Spins și vei fi recompensat pe măsură pentru vitejia ta! Încearcă-l acum și pe dispozitivele mobile Android sau Apple.

Ce simboluri sunt în slotul Spartan King?

Pe matrice vei găsi simboluri specifice tematici, reprezentate de un Spartan (cel mai bine plătit), Navă, Coif, Sabie și un Vas. Simbolurile care plătesc cel mai puțin sunt cărțile de joc A, K, Q și 10.Există două simboluri Wild în jocul ca la aparate Spartan King – Wild Leonidas (apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește toate celelalte, cu excepția Bonusului (Drapel roșu militar). Al doilea Wild este reprezentat de un Scut (este colosal de dimensiune 2×2 și le înlocuiește toate celelalte, cu excepția Bonusului).

Cât plătește fiecare simbol la păcănele online Spartan King?

  • 5 X Spartan = 7.5 X miza
  • 5 X Navă = 6.25 X miza
  • 5 X Coif = 5 X miza
  • 5 X Sabie = 4 X miza
  • 5 X Vas = 2.5 X miza
  • 5 X A, K, Q, J = 2 X miza
Păcănele online Spartan King
Păcănele online Spartan King – Simboluri Slot

Funcții speciale – rotiri gratuite și simboluri colosale 2×2

Simboluri colosale 2×2

Simboolul Wild, reprezentat Scutul uriaș acoperit cu săgeți, poate ateriza pe tamburi la orice rotire, atât în jocul de bază, cât și în timpul rotirilor gratuite – le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, cu excepția Bonus, atunci când face parte dintr-un câștig.

Rotiri Gratuite

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Bonus oriunde pe role în aceeași rotire vei intia runda bonus cu rotiri gratuite. Pe lângă un premiu de 1x, 2x sau 20x, în funcție de numărul lor, vei primi și un anumir număr de rotiri gratuite, după cum urmează:

  • 3 simboluri Bonus oferă 8 rotiri gratuite
  • 4 simboluri Bonus oferă 10 rotiri gratuite
  • 5 simboluri Bonus oferă 12 rotiri gratuite

De asemenea, Wild-urile colosale de 2×2 pot apărea în timpul caracteristicii, și, de asemenea, conțin și multiplicatori de 2x, 3x, 5x, 10x  sau 25x. Poți obține rotiri suplimentare cu 3, 4 sau 5 simboluri Bonus. Nu există limită în ceea ce privește numărul de rotiri obținute.

Păcănele online Spartan King
Păcănele online Spartan King – Jocuri Gratuite

Păcănele online Spartan King  – părerea noastră

Jocul de păcănele Spartan King impresionează din punct de vedere grafic și audio, dar în special prin caracteristicile bonus – simbolurile Wild colosale 2×2 și rotirile gratuite se completează foarte bine. Nouă ne place acest slot și l-am testat de câteva ori – am obținut 120x – 150x miza totală cu 8 jocuri gratuite, iar în timpul lor au aterizat Wild-uri colosale cu multiplicator x3 și x5. Pare un slot cu mult potențial și nu spunem asta doar pentru faptul că premiul maxim este de 7.480x miza.

Unde poți juca pe bani reali Spartan King?

NetBet, Betano, Superbet, Maxbet, PokerStars și Magic Jackpot sunt cele 5 cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Spartan King cu mize accesibile, pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.80 RON și 400 RON.

La Maxbet primești 50 RON fără depunere la verificarea contului, dar și un bonus excelent de bun venit.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0