buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele online The Bird House

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.51%
 • Data lansării: 2021
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 6.750 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele online The Bird House

 

După succesul slotului The Dog House, Pragmatic Play te invită să intri în curtea fermei la păcănele The Bird House, un joc distractiv, cu rotiri gratuite și multiplicatori de x2 / x3. Este timpul să Ouăle de Aur din Casa Păsărilor pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată fixe într-o atmosferă cu o coloană sonoră veselă și plină de câștiguri de până la 6.750X miza totală pe rotire. RTP-ul (return to player) este peste media de piață, în timp ce volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că trebuie să ai ochi de vultur la miza folosită. Bucură-te de acest slot gratis la noi pe site!

Cum câștigi la jocul de Păcănele online The Bird House?

Ideal ar fi să consulți tabelul de plată înainte de a da spin, făcând click pe butonul “i”, aflat în partea stânga jos a ecranului – aici vei observa valoarea simbolurilor în numerar, dar și cum poți declanșa funcțiile bonus. O combinație câștigătoare este formată din minim 3 pictograme identice, așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, pe una din cele 20 linii, începând cu primul tambur. Cele mai mari premii vin de la cele 4 simboluri Păsări, în timp ce cărțile de joc oferă câștiguri mai mici, dar valorile lor pot crește, deoarece există multiplicatori Wild de x2 și x3 atât în jocul de bază, cât și în Free Spins (lipicioși).

Tabel de plăți pentru linii de 5 simboluri

 • 5 x Găină = 45 x miza
 • 5 x Cocoș = 30 x miza
 • 5 x Pasăre verde = 18 x miza
 • 5 x Pasăre mov = 12 x miza
 • 5 x Vierme = 9 x miza
 • 5 x Coș cu Ouă = 6 x miza
 • 5 x A, K = 3 x miza
Păcănele online The Bird House

Păcănele online The Bird House – Simboluri și plăți

Funcții bonus – rotiri gratuite și multiplicatori x2, x3

Caută simbolul Wild (Casa Păsărilor) pe tamburii 2, 3 și 4 în jocul de bază, deoarece acesta le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus, dar aplică și multiplicatori de x2 sau x3 câștigurilor totale. Partea interesantă este că pot ateriza mai mulți, iar valoarea lor se adună, ca mai apoi să se facă plata.

Rotiri Gratuite în jocul de Păcănele online The Bird House

Pentru a iniția funcția Rotiri Gratuite, ai nevoie ca pe rolele 1, 3 și 5 să aterize simultan simbolurile Scatter (Ou de Aur). Apoi, va aprea o grilă 3×3, formată din 9 pictograme, care conțin între 1 și 3 rotiri gratuite – poți obține până la 27 de jocuri bonus în total. Wild-urile multiplicator sunt active pe durata funcției, dar de fiecare dată când apare pe matrice, ele rămân blocate până la sfârșit. Din păcate, runda bonus cu rotiri gratuite nu poate fi redeclanșata. 

Păcănele online The Bird House

Ce funcție specială avem în păcănele online The Bird House?

Păreri despre The Bird House

Aspectul general al jocului și modul rapid de redare al tamburilor sunt impresionante, așa cum se întâmplă la sloturile Pragmatic Play. După cum probabil ți-ai dat seama, este unu la unu cu The Dog House, dar asta nu ne împiedică să îl încercăm – runda bonus nu a fost ușor de inițiat, iar cu 18 jocuri gratuite am obținut o plată de aproximativ 150X miza totală, cu 6 wild-uri multiplicator pe grilă. Dacă aceste jocuri ca la aparate cu animale te-au cucerit, trebuie să încerci și The Dog House Megaways, un slot cu funcții speciale de top și câștiguri de până la 12.000X pariul pe rotire.

Unde poți juca pe bani reali The Bird House?

Momentan, poți face o vizită la ferma din jocul de păcănele The Bird House pe bani reali doar la PokerStars Casino, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / iOS. Deschid cont din acest LINK SPECIAL, depune minim 50 RON RON și joci 100 RON + 150 rotiri gratuite!

 

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0