Slot game

Pacanele online Wicked Hot

Îți place să joci păcănele cu fructe? Atunci încearcă jocul de păcănele online Wicked Hot, un slot de la Skywind cu Cireșe, Prune, Portocale, Struguri, Pepeni și, desigur, Șeptari. Grila de joc este standard, cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe, în timp ce RTP-ul este peste media de piață, de 96.72%, iar volatilitatea este medie. Bucură-te de o sesiune de păcănele alături de fructe și șeptari chiar și de pe un mobil IOS sau Android!

Cum câștigi la slotul Wicked Hot?

Cu 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, se formează un câștig. Wild-ul, reprezentat de Drăcușor te va ajuta să obții mai des combinații câștigătoare, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte. Ca valoare, Șeptarii plătesc cel mai bine, în timp ce Cireșele oferă cele mai mici recompense. Poți obține premii suplimentare, dacă joci la dublaj, însă este o funcție de risc – joc responsabil!

Tabel de plăți Wicked Hot

  • 5 x Șeptari = 250 x miza
  • 5 x Pepeni = 50 x miza
  • 5 x Struguri = 30 x miza
  • 5 x Banane = 30 x miza
  • 5 x Prune = 20 x miza
  • 5 x Lămâi = 15 x miza
  • 5 x Portocale = 15 x miza
  • 5 x Cireșe = 10 x miza
Pacanele online Wicked Hot

Bonusuri

Simbolul Wild poate să aterizeze doar pe rolele 2, 3 și 4 – le substituie pe toate celelalte, cu excepția celor două simboluri Scatter. De asemenea, atunci când un Wild poate forma combinații câștigătoare, acesta se extinde complet pe rolă.

  • Scatter Stea – cade doar pe rolele 1, 3, 4 și 5, iar 3, 4 sau 5 oriunde pe role plătește 5x, 25x sau 100x miza totală;
  • Scatter Furcă – cade doar pe rolele 1, 3 și 5, iar 3 în aceeași rotire oferă de 25 de ori miza totală.

La păcănele Wicked Hot poți juca la dublaj. După fiecare premiu, îți poți dubla premiul – ghicește ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos (roșie/neagră) și îți vei dubla câștigul din rotire. Dacă selecția ta este greșită, pierzi toată suma pariată.

Pacanele online Wicked Hot

Merită să joci păcănele online Wicked Hot?

Merită să joci păcănele online Wicked Hot, doar dacă ești fan sloturi cu fructe și șeptari sau dacă îți place să joci la dublaj. Dacă ești în căutare de funcții bonus, cum ar fi rotiri gratuite, atunci nu este pentru ține. Jocul arată bine ca design, coloana sonoră este vibrantă, în timp ce premiile de valoare mică/medie vin constant. Joacă păcănele gratis Wicked Hot pe pagină noastră și vezi dacă îți place!

Unde poți juca pe bani reali Wicked Hot?

Poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Wicked Hot, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 200 RON la următoarele cazinouri online: NetBet, Superbet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit sau SlotV. Dacă îți place să joci păcănele cu jackpot, îți recomand Superbet, o platformă unde vei primi bonusuri fără depunere la înregistrare – CLICK AICI și încasează!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0