buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN

Nume

Păcănele Play n Go Dawn of Egypt

Producator

-

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Play'n Go
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 94.19%
 • Data lansării: 20.02.2020
 • Mize: 0.50 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele Play n Go Dawn of Egypt

 

Faceți cunoștință cu Zeii Egiptului la păcănele online Dawn of Egypt! Este un joc cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată, în care simbolurile uimitoare te duc mai aproape de Piramidele din slotul Play n Go. Grafică este superbă, arată bine și pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS și Android, în timp ce volatilitatea ridicată și rata de câștig (RTP) pot genera câștiguri de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Lasă Zeii Antici să te duce în necunoscut!

Cum arată slotul Dawn of Egypt

Păcănele Play n Go Dawn of Egypt – Varianta demo

Cum câștigi la slotul Dawn of Egypt?

Rolele sunt străbătute de 10 linii de plată, pe care se formează combinații câștigătoare atunci când cel puțin 3 simboluri potrivite aterizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur. Wild-ul, reprezentat de Scarabeu poate face plăți foarte bune – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului și oferă de 100 de ori miza totală pentru 5 bucăți. În Rotiri Gratuite se pot încasa cele mai mari recompense, de până la 5.000 X miza totală (mai multe detalii vezi în paragraful de mai jos).

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x Horus = 100 x miza
 • 5 x Bastet = 40 x miza
 • 5 x Șarpe = 20 x miza
 • 5 x Scorpion = 20 x miza
 • 5 x Cruce Ankh = 10 x miza
 • 5 x Floare de lotus = 10 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 5 x miza

Păcănele Play n Go Dawn of Egypt – Funcții speciale

3 sau mai multe simboluri Scatter (Piramidă) în aceeași rotire activează Free Spins. Vei fi recompensat cu o plata de 5x , 20x sau 1.000x miza totală, în funcție de numărul lor, ca mai apoi Roata Zeilor să determine câte rotiri ai câștigat: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 sau 20 de jocuri bonus. La fiecare rotire, un simbol de plată mare va fi selectat aleatoriu, iar fiecare simbol de plată mică care ajunge pe role va fi automat actualizat în cel de valoare mare.

De asemenea, în timpul funcției, Piramidă devine Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, iar dacă două sau mai multe aterizează în aceeași rotire, se declanșează Rotiri Piramidă. Fiecare Scatter Wild valoarea până la 4 rotiri Pyramid, deci poți juca până la 20 de rotiri și pot fi, de asemenea, re-declanșate nelimitat.

Bonus Dawn of Egypt

Păcănele Play n Go Dawn of Egypt – Funcțiile bonus

Merită să joci Păcănele Play n Go Dawn of Egypt?

Dawn of Egypt este un slot bun cu tematica Egiptului Antic de la Play n Go. Potențialul de plată este mare, de până la 5.000 X miza totală, volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă ca un premiu consistent poate “lovi” oricând. E adevărat, nu este cel mai original joc ca la aparate, dar rămâne un slot distractiv, capabil să ofere experiențe de cea mai bună calitate la păcănele, în timp ce suspansul și adrenalina rămâne la cote înalte pe tot parcusul sesiunii.

Unde poți juca pe bani reali Dawn of Egypt?

La Betano, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winbet, Winmasters, Pokerstars, Unibet, Vlad Cazino și NetBet poți testa jocul că la aparate pe bani reali, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 0.50 RON și 500 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu rotiri gratuite fără depunere la înregistrare, după verificarea identității.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0
100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0