Slot game

Păcănele Play n Go Grim Muerto

Sărbătorește Ziua Morților la păcănele Grim Muerto alături de mexicani! Slotul Play n Go se joacă pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată într-o amtosferă de petrecere, distractivă – coloana sonoră este vibrantă, design-ul este superb, în timp ce simbolurile te introduc mai repede în sărbătoare. Activează jocurile bonus și câștigă în timp ce te distrezi chiar și de pe un Android sau iOS!

Cum câștigi la slotul Grim Muerto?

Cu 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă de la stânga la dreapta pe role adiacente începând cu primul tambur, obții un câștig. Cu 5 X simbol vei revendica recompense mai mari, în special pentru Wild (apare sub forma unei Chitare) – 5 X acordă 1.000 de monede. În “specială” poți obține premii mai dese și mai mari, deoarece pe role pot ateriza mult mai multe Wild-uri ca în jocul principal.

Premii pentru o linie de 5 X simbol

  • 5 x Schelet portocaliu = 700 de monede
  • 5 x Schelet mov = 500 de monede
  • 5 x Schelet verde = 400 de monede
  • 5 x Schelet roz = 350 de monede
  • 5 x A, K, Q = 100 de monede
  • 5 x J, 10 = 75 de monede
Păcănele Play n Go Grim Muerto

Păcănele Play n Go Grim Muerto – Bonus

Marco Siniestro – O rolă va fi evidențiată la fiecare rotire, iar dacă aici aterizează un Wild, atunci acesta se extinde pe întregul tambur, cu șansa de a forma mai multe combinații câștigătoare.

Rotiri Gratuite – 3 simboluri Scatter în aceeași rotire vor declanșa runda bonus cu 10 rotiri gratuite. Dacă pe role vin alte 3 simboluri Lumânare, funcția se re-declanșează. Cu 1 sau 2 vrei primi alte 3 sau 6 rotiri gratuite suplimentare. De asemenea, în timpul funcției, pe role va apărea un simbol Wild Mariachi.

A doua șansă  – Dacă pe role vor fi doar două simboluri Scatter, atunci se declanșează funcția. Pe ecran vor fi 3 simboluri Mariachi, iar tu va trebui să alegi unul din ele pentru a câștiga un eventual al 3-lea Scatter.

Păcănele Play n Go Grim Muerto

Păreri Păcănele Play n Go Grim Muerto

Ca design și atmosferă nu avem nimic de reproșat, dar ca funcții bonus nu impresionează – Wild-urile sunt cheia către recompense mari, însă nu vin atât de des pe matrice. Poate doar în bonus, acolo unde există două simboluri Wild. Din ce am observat noi, se formează des combinații câștigătoare, dar valoarea lor tinde să fie spre mică/medie. Joacă păcănele gratis Grim Muerto pe această pagină!

Unde poți juca pe bani reali Grim Muerto?

Dacă dorești să încerci păcănele Grim Muerto pe bani reali, trebuie să găsești un cazino online legal în România. Noi îți venim în ajutor și îți recomandăm unde poți testa acest joc. Momentan, poți juca la Betano, Unibet, Vlad Cazino, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters, Winbet, Magic Jackpot, PokerStars sau NetBet, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON per rotire. La Betano ai cea mai bună aplicație mobilă Betano App, numeroase promoții și un bonus de bun venit de bun venit fabulos. Intră în atmosfera Betano cu un bonus fără depunere!