Slot game

Păcănele Play n Go Wild Falls

 

Sapă cât mai adânc la păcănele Wild Falls și poți găsi aur în valoare de până la 10.000 X miza totală pe rotire! Acest slot de la Play n Go te invită să fii miner pentru o zi sau mai multe pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată. Design-ul este superb, simbolurile sunt în ton cu tematica, în timp ce RTP-ul și volatilitatea te pot duce mai aproape de comoară. Joacă gratis Wild Falls chiar acum!

Cum câștigi la Păcănele Play n Go Wild Falls?

Există 20 de moduri de a câștiga la păcănele Wild Falls. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu cel mai din stânga tambur (primul). Minim 3 simboluri de același fel formează o plată, dar cu 5 X vei revendica recompensele cele mai mari. Premiile cresc în bonusuri, acolo unde există și multiplicatori – există șansa unui câștig de până la 10.000 X miza totală.

Premii pentru 5 X simbol

 • 5 x Sac cu aur = 25 x miza
 • 5 x Oală cu aur = 20 x miza
 • 5 x Instrumente de săpat = 15 x miza
 • 5 x Lampă = 10 x miza
 • 5 x A = 6 x miza
 • 5 x Q = 5 x miza
 • 5 x J = 4 x miza
 • 5 x 10 = 3 x miza
 • 5 x 9 = 2 x miza

Tabel de plată Păcănele Play n Go Wild Falls 

Caracteristici slot

Există o funcție numită Goana după aur, care se activează la întâmplare în jocul de bază. Atunci când este activă, Cuferele de pe role se transforma în Cufere de aur – acestea vin cu multiplicatori de 2x, 3x și 5x.

La păcănele Wild Falls există două moduri de rotiri gratuite:

 • Râul de aur – 3 Cufere activează rotiri gratuite Râul de aur. Cuferele se pot lipi, apoi mergi un spațiu în jos la fiecare spin. Rotirile gratuite continuă până când nu mai rămâne niciun Cufăr pe role;
 • Super Râul de aur – 3 Cufere de aur pe role în timpul funcției Goana după aur vor activa rotiri gratuite Super Râul de aur. Toate Cuferele vor rămâne aurii cu multiplicatori de 2x, 3x sau 5x pe toată durata rotirilor gratuite. Rotirile gratuite continuă până când nu mai rămâne niciun Cufăr pe role.

Linie de simboluri Păcănele Play n Go Wild Falls

Merită să joci păcănele Wild Falls?

Wild Falls este un joc ca la aparate bun de la Play n Go, cu wild-uri, rotiri gratuite și multiplicatori. Se pot revendica recompense consistente și în jocul de bază, însă cheia rămâne runda bonus cu rotiri gratuite. În ceea ce privește volatilitatea, îți putem spune că plățile mari vin destul de rar, iar Cuferele cu multiplicatori sunt „scumpe” la vedere. Dacă merită sau nu să joci slotul, doar tu știi, însă poți testa păcănele gratis Wild Falls chiar pe pagina noastră.

Unde poți juca pe bani reali Wild Falls?

Betano, NetBet, Maxbet, Winmasters, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Mr Bit sau Superbet sunt cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Wild Falls, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON.

Dacă vrei să încerci slotul oricând și de oriunde, îți recomandăm Betano –  îl poți juca de pe una dintre cele mai bune aplicații mobile direct de pe dispozitivul tău mobil Android / iOS. Deschide cont din acest link special – CLICK AICI. Bucură-te de un bonus fără depunere și spinuri free!