Slot game

Păcănele Playtech Better Wilds

Șeptari, Cireșe, BAR și Clopoței te așteaptă în jocul ca la aparate Better Wilds de la Playtech! Aici, pe o grilă cu 5 role X 4 rânduri există nu mai puțin de 25 linii de plată fixe, gamă largă de pariuri de unde poți alege și un gameplay ușor de înțeles și de controlat. RTP-ul (rată de câștig) este peste media de piață, de 96.42%, volatilitatea este medie, în timp ce design-ul este excelent, ceea ce îl face să arate bine pe telefoanele mobile iOS sau Android. Caută cele două Wild-uri pe matrice și poți încasa premii de până la 500 X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la păcănele Playtech Better Wilds?

Toate câștigurile se obțin de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur. Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de două simbolurile de același fel, însă cu 5 X vei încasa cele mai mari recompense – Wild-ul plătește cel mai bine, urmat de Septari și Clopoțel, în timp ce cărțile de joc vin cu cele mai mici plăți. Se pot obține premii mai mari în “specială”, adică în Respin, deoarece poți avea parte de mai multe simboluri Wild stivuite, adică acoperă o rolă complet. Există nu mai puțin de 25 de moduri de a câștiga la păcănele online Better Wild, deci s-ar putea ca valoarea simbolurilor să nu fie atât de mare, dar se pot obține mai des combinații câștigătoare. Trebuie să adăugăm și faptul că este un slot de volatilitate medie, deci va exista un echilibru între câștigurile mici și mari.

Plăți simboluri Better Wilds  

  • 5 x Wild = 500 de monede
  • 5 x Șeptari = 500 de monede
  • 5 x Clopoțel = 250 de monede
  • 5 x triplu BAR = 200 de monede
  • 5 x dublu BAR = 150 de monede
  • 5 x BAR = 125 de monede
  • 5 x Cireșe = 100 de monede
  • 5 x A, K = 75 de monede
  • 5 x Q, J = 50 de monede
Cum plătește Better Wilds
Păcănele Playtech Better Wilds – Tabel de plată

Better Wilds are un singur bonus

Există o singură funcție bonus în acest joc ca la aparate. Simbolul Wild standard le înlocuiește pe toate celelalte și ajută la formarea de mai multe combinații câștigătoare, însă există și un Wild special, reprezentat de Diamant – apare doar pe tamburii 3, 4 și 5 și acționează la fel că cel obișnuit, adică le substituie pe celelalte, însă activează și o rotire gratuită. Apoi, Wild-ul se mută o poziție spre stânga, până când iese de pe matrice. De asemenea, începând cu a două rotire, Wild-urile se vor extinde în sus și în jos, cu o poziție. Obține Wild-uri suplimentare pentru mai multe rotiri (fără limită)!

Wild special
Păcănele Playtech Better Wilds – Funcția simbolului Wild

Păreri păcănele Better Wilds

Better Wilds este un joc de păcănele destul de simplu, ușor de înțeles, cu multe Wild-uri, singura funcție de altfel – activează Respin cu Wild-uri expandabile. Nu e cel mai atractiv slot din punct de vedere al câștigurilor (maxim 500X miza totală pe rotire), cum ar fi Hit Bar, tot de la Playtech, însă are capacitatea de a crea plăti destul de des, asta și pentru că există 25 linii de plată. Merită încercat atâta timp cât îți plac aceste jocuri ca la aparate cu șeptari, dar dacă vrei mai multă adrenalină și dinamică, nu este pentru tine.

Unde poți juca pe bani reali Better Wilds?

La NetBet și Betano poți testa jocul de păcănele Better Wilds pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 10.000 RON pe versiunea desktop (laptop, PC), cât și pe dispotizivele mobile iOS și Android. Vrei rotiri gratuite fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și profită de un mega bonus pentru primul depozit!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1