Slot game

Păcănele Pragmatic Great Rhino Deluxe

 

Hai într-o călătorie prin Safari cu jocul de păcănele online Great Rhino Deluxe și caută comori în valoare de peste 6.000 X miza totală pe rotire. Acțiunea are loc printre animale, pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. RTP-ul este puțin scăzut, de 94.54%, volatilitatea este medie, în timp ce pariurile sunt accesibile pentru toți amatorii de jocuri ca la aparate. Descoperă în recenzia noastră cum poți câștiga spinuri free la Great Rhino Deluxe!

Cum câștigi la slotul Great Rhino Deluxe?

De fiecare dată când minim 3 simboluri de același fel aterizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, pe una dintre cele 20 de linii de plată, se formează o victorie. Cu 5 X vei încasa recompense mai mari, în special pentru simbolurile cu animale. În Bonus există șansa unui premiu de peste 6.000 X miza totală, plată ce nu va fi ușor de încasat, mai ales că este un slot de volatilitate medie, cu plăți constante, dar nu atât de mari ca valoare.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Rinocer = 20 x miza
  • 5 x Leopard = 10 x miza
  • 5 x Crocodil = 7.5 x miza
  • 5 x Hienă = 5 x miza
  • 5 x Flamingo = 2.5 x miza
  • 5 x A = 1.25 x miza
  • 5 x K, Q, J = 1 x miza

Păcănele Pragmatic Great Rhino Deluxe

Bonus

Există o funcție Super Respin, care se activează atunci când două role cu simboluri Rinoceri stivuite aterizează pe tamburi. Cele două stive rămân în poziție și primești 3 re-rotiri. În timul funcției, apar doar simbolurile Rinocer, iar cele noi care aterizează adaugă o altă rotire. De asemenea, simbolurile Rinocer pot afișa și multiplicator X2 – dacă există mai mulți multiplicatori, valorilor lor se înmulțesc. Dacă rotirile s-au încheiat, se calculează câștigul total sau poți revendica:

  • 14 Rinoceri pe role acordă Major Jackpot în valoare de 375 X miza totală
  • 15 Rinoceri pe role acordă Grand Jackpot în valoare de 500 X miza totală

Rotiri Gratuite

Cu 3 simbluri Scatter simultan pe rolele 2, 3 și 4, vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite, în timpul cărora fiecare simbol Rinocer care vine pe tamburi este colectat. Apoi, la următoarea rotire, toți Rinocerii colectați sunt trimiși pe role în mod aleatoriu pentru mai multe combinații câștigătoare.

Păcănele Pragmatic Great Rhino Deluxe

Păreri Great Rhino Deluxe

Great Rhino Deluxe este un joc ca la aparate modern, de încercat, deoarece vine cu funcții bonus cu potențial, arată bine din punct de vedere vizual, în timp ce tematică cu animale este printre cele mai populare la păcănele – Pragmatic Play știe întotdeauna cum să pună pe role astfel de simboluri. De asemenea, poți încerca și varianta originală Great Rhino gratis pe site-ul nostru, alături de alte sute de sloturi de la cei mai buni producători. Ție care îți place mai mult? Nu uita de Great Rhino Megaways!

Unde poți juca pe bani reali Great Rhino Deluxe?

Great Rhino Deluxe este un slot popular, disponibil la Unibet, Vlad Cazino, Betano, Superbet, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Winmasters, Frank Casino, Winbet și PokerStars, cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul că la aparate, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 320 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple. La Winbet ai parte de un bonus uriaș de de bun venit și poți juca păcănele din banii casei, după verificarea identității. Ia un bonus fără depunere!