Slot game

Păcănele Pragmatic Honey Honey Honey

Umple vasul de miere pentru premii dulci la păcănele Honey Honey Honey, un joc ca la aparate Pragmatic Play, lansat în octombrie 2019! Există o mulțime de funcții bonus care te vor face să te bucuri de acest slot, inclusiv Rotiri Gratuite și Multiplicatori. Pregătește-te să fii apicultor pentru o zi pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată fixe într-o atmosferă veselă, unde Albinele pot genera câștiguri uriașe!

Cum câștigi la păcănele Pragmatic Honey Honey Honey?

Este un joc ca la aparate de volatilitate medie, ceea ce înseamnă că va plăti constant, dar valoarea câștigurilor variază de la foarte mici la foarte mari. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur – există 20 de moduri de a câștiga la păcănele Honey Honey Honey, unde cel mai bine plătit simbol este Wild-ul (5 X oferă de 20 de ori miza totală). În Rotiri Gratuite există cele mai mari șanse de a încasa un premiu consistent, asta pentru că aici există multiplicatori, dar și simboluri colosale.

Plăți 5 X simbol la păcănele Honey Honey Honey

 • 5 x logo = 20 x miza
 • 5 x Flori albe = 15 x miza
 • 5 x Flori mov = 10 x miza
 • 5 x A, K = 7.5 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 5 x miza
Cum plătește slotul Honey Honey Honey
Păcănele Pragmatic Honey Honey Honey – Tabel de plată

Funcții bonus

În jocul de bază, 3 Albine pot apărea aleatoriu la orice rotire. Apoi, tu va trebuie să selectezi una dintre ele pentru a declanșa următorii modificatori:

 1. Honey Wilds – 5 până la 5 simboluri Wild și plasate aleatoriu pe role
 2. Sticky Streak – O combinație aleatorie de 3 câștiguri apare pe role, care vor rămâne pe loc în timp ce se acordă o re-rotire. Ori de câte ori apare un nou simbol potrivit, acesta rămâne pe matrice și se acordă o nouă re-rotire, până când nu mai aterizează simboluri de același fel
 3. Win Spin – Un câștig de minim 30 de ori miza este garantat
 4. 5 of a Kind – Garantează o combinație de cinci de un fel
 5. Rotiri Gratuite – Garantează că funcția bonus este declanșată

Rotiri Gratuite

3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 activează funcția. Odată declanșată, ai de ales între două opțiuni:

 • Joacă 8 rotiri gratuite Sticky Streak – Se joacă ca în jocul de bază Sticky Streak, doar că un simbol Wild complet extinds este întotdeauna prezent pe rola centrală
 • Joacă 5 rotiri gratuite colosale de Honey Queen – Aici, simbolurile colosale de 2×2 sau 3×3 poți ateriza pe tamburi, inclusiv Wild. În plus, câștigurile pot fi, de asemenea, supuse unui multiplicator aleatoriu de x2
Ce speciale oferă Honey Honey Honey
Păcănele Pragmatic Honey Honey Honey – Reguli și Caracteristici Speciale

Păreri păcănele Honey Honey Honey

Este un slot bine construit, cu funcții bonus de top, dar ca plăți lasă puțin de dorit – câștigul maxim este puțin peste 800X miza totală, ceea ce nu este tocmai atractiv, chiar dacă sunt rare cazurile în care se obțin astfel de premii. Pe de altă parte, impresionează din punct de vedere vizual, dar dacă vrei puțină distracție, Honey Honey Honey de la Pragmatic Play are capacitatea să te binedispună. Pe site-ul nostru găsești o mulțime de jocuri ca la aparate de la acest producător de păcănele – CLICK AICI!

Unde poți juca pe bani reali Honey Honey Honey?

La Betano, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Magic Jackpot, Winbet, PokerStars și NetBet poți testa jocul ca la aparate Honey Honey Honey pe bani reali, cu mize pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android.

NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu rotiri gratuite fără depunere la înregistrare. Nu ai cont? AI LINK SPECIAL AICI!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1