Slot game

Păcănele Pragmatic Play Asgard

Vizitează “casa zeilor” cu jocul de păcănele Pragmatic Play Asgard și descoperă puterea lor într-o atmosferă captivantă, plină de mister și magie! Acest joc ca la aparate de la Pragmatic Play are loc pe 5 role X 3 rânduri și 25 linii de plată fixe, unde te ve întâlni cu Thor, Odin, Freya sau Loki. Aici, te bucuri de funcții bonus de top, cum ar fi rotiri gratuite și jocuri speciale aleatorii. Cum activezi bonus? Descoperă în recenzia noastră completă!

Cum câștigi la păcănele Asgard?

Simbolul Wild (Asgard) este cel mai bine plătit – 5 X oferă de 20 de ori miza totală. Pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie de minim 3 pictograme de același fel, așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – cu 5 X vei încasa recompense mai mari. Se pot obține câștiguri consistent și în jocul de bază, dar mai ales în funcția Rotiri Gratuite. Volatilitatea este medie, ceea ce face că între premiile mici și mari să există un echilibru.

Premii la jocul de păcănele Pragmatic Play Asgard pentru 5 X simbol

  • 5 x Odin= 10 x miza
  • 5 x Freya = 8 x miza
  • 5 x Thor = 6 x miza
  • 5 x Loki = 4 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = 2 x miza

Funcții speciale

Una dintre următoarele caracteristici se pot activa aleatoriu în jocul de bază:

  • Royale se transformă în Wild– Este declanșat de Thor: Ciocănele încep să cadă pe role și toate simbolurile cărților se transformă în Wild-uri
  • Wild grupat pe role– Este declanșat de Odin: rolele încep sa tremure, după care de la 1 la 5 role pot fi umplute complet cu simboluri Wild
  • Raining Wild– Este declanșat de Freya: de la 3 la 5 simboluri Wild pot apărea oriunde pe role
  • Simbol grupat secret– Este declanșat de Loki: simboluri speciale stivuite vor apărea pe role, care se vor transforma în același simbol

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Bonus (Cască) pe rolele 2, 3 și 4, vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Înainte de a începe, vei vedea o roată care te va ajuta să determini care dintre cele 4 caracteristici descrise mai sus va fi activă în timpul celor 5 rotiri gratuite.

Merită să joci păcănele Asgard?

Per total, jocul de păcănele Pragmatic Play Asgard s-a dovedit a fi interesant, cu funcții bonus inovoatoare, cu desing de înalta calitate, coloană sonoră bine aleasă (te introduce în atmoferă). Zeii te vor însoți pe tot parcusul jocului și te vor ajuta să obții recompense mai mari, de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Sună bine, nu? Cu siguranță, Asgard de la Pragmatic Play este un joc care merită încercat. Joacă-l gratis chiar acum pe această pagină!

Unde poți juca pe bani reali Asgard?

Betano, Superbet, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters, Winbet, Unibet, Vlad Cazino, NetBet și PokerStars sunt cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparte Asgard, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS / Android. La ce cazino ți-ar plăcea să joci păcănele? Verifică-le și vezi ce bonusuri fără depunere poți revendica!