Slot game

Păcănele Pragmatic Play Queenie

 

Descoperă frumusețea poveștii lui Lewis Carrol – Alice în Țara Minunilor într-o atmosferă unică la păcănele online Queenie! Aceasta ne este prezentată în stitlul Pragmatic Play, împreună cu Wild Streak Gaming, alături de elemente uimitoare, precum o Roată cu Jackpot, Wild-uri și Rotiri Gratuite. Acțiunea are loc pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role, cu 243 de linii de plată, unde vei întâlni personajele de basm bine detaliate. Joacă păcănele Queenie și poți câștiga premii de până la 4.200x miza totală pe rotire!

Cum câștigi la păcănele Queenie?

Plățile încep cu primul tambur din stânga spre dreapta, adică ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pentru a forma o combinație câștigătoare, așezate pe o linie de plată activă. Cele mai mici câștiguri vin de la cărțile de joc, în timp ce Regina oferă cele mai mari recompense, mai ales pentru 5X. Există multe moduri de a câștiga, respectiv 243, deci valoarea lor nu este cea mai mare, însă cu un Wild în combinație, se pot obține mai multe premii. RTP-ul este bun, volatilitatea este ridicată, astfel că Jackpot-ul de 4.000x miza totală poate “lovi” oricând, dar nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele Pragmatic Play Queenie?

 • 5 x Regină = 10 x miza
 • 5 x Iepuraș = 4 x miza
 • 5 x Pălărie = 3 x miza
 • 5 x Coroană = 2 x miza
 • 5 x Ceas = 2 x miza
 • 5 x A, K, Q, J, 10, 9 = 1 x miza
Păcănele Pragmatic Play Queenie

Cum câștigăm la slotul online Queenie?

Funcții Bonus Queenie!

Ori de câte ori un simbol Wild (Inimă) pică pe role, există șansa ca o Roată să se activeze. Atunci când o face, aceasta se învârte pentru a oferi următoarele recompense:

 • Premii în bani între 8x și 200x pariul total
 • Multiplicator aleatoriu de la x2 la x100 la câștigul total al rotirii
 • Un număr aleatoriu de Wild-uri pe rolele 2, 3, 4 sau 5
 • Se activează funcția Jackpot
 • Declanșează Rotiri Gratuite

Bonus Jackpot

Odată activat, pe ecran vor apărea cărți, iar tu va trebui să dai click pe ele până când ghicești 3 de același fel și poți câștiga:

 • Grand în valoare de 4.000x miza totală
 • Major în valoare de 200x miza totală
 • Minor în valaore de 50x miza totală
 • Mini în valoare de 20x miza totală

În Jackpot, există și șansa ca o carte să dezvăluie Boost, iar când se întâmplă asta, valoarea jackpot-urilor cresc cu o sumă aleatorie cuprinsă între 5x și 800x pariul total.

Rotiri Gratuite

Dacă Roata se oprește pe Rotiri Gratuite, atunci numărul lor este acordat (până la 50). Acțiunea este la fel ca în jocul principal, iar fiecare Wild care aterizează pe role, activează Roata de caracteristici, deci poți obține rotiri gratuite suplimentare.

Prezentare reguli și joc bonus Slot online Queenie

Modul de joc cu roată, Jocul Bonus cu Jackpot

Cumpără Rotiri Gratuite

În mod opțional, poți cumpăra Rotiri Gratuite pentru un cost de 100 de ori pariul total printr-un click pe butonul din partea stânga a ecranului. Apoi, Roata se învârte pentru a determina numărul de rotiri gratuite câștigate. De menționat că funcția este activă doar pe bani reali într-un cazino online licențiat ONJN.

Merită să joci păcănele Pragmatic Play Queenie?

Povestea Alice în Țara Minunilor nu ne este străină la păcănele, am întâlnit-o și în White Rabbit de la Big Time Gaming. Dacă e să facem o comparație, Queenie arată mai bine ca design, dar ca funcții bonus, lasă puțin de dorit – Wild-ul aterizează des pe matrice, dar nu există nicio garanție că va activa Roată de caracteristici. Totuși, acest slot poate fi destul de atractiv, mai ales pentru fanii acestor jocuri ca la aparate fantastice, dar și pentru potențialul de câștig de până la 4.200x miza totală pe rotire.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1