Slot game

Păcănele Pragmatic Queen of Atlantis

Caută Perla de aur în valoare de peste 2.000 X miza totală în adâncul oceanului la păcănele Queen of Atlantis! Acest joc ca la aparate de la Pragmatic Play te invită să descoperi animalele marine pe grilă cu 4 rânduri X 5 role și 1.024 linii de plată. Aici, găsești funcții bonus de top, precum Rotiri Gratuite sau Multiplicatori X2 și X3. Află mai multe detalii interesante în recenzia noastră, inclusiv cum activezi runda bonus cu Super Rotiri Gratuite!

Cum câștigi la Păcănele Pragmatic Queen of Atlantis?

Este destul de simplu să câștigi la păcănele Queen of Atlantis, asta pentru că există multe linii de plată – 1.024! Acest lucru face ca valoarea câștigurilor să fie destul de mică, însă se formează des combinații câștigătoare, atunci când 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur. Cheia către recompense mai mari este funcția Bonus, acolo unde Wild-urile vin și cu Multiplicatori.

Ce premii oferă 5 X simbol?

 • 5 x Prințesă = 5 x miza
 • 5 x Caracatiță= 1.5 x miza
 • 5 x Delfin = 1.5 x miza
 • 5 x Meduză = 1.5 x miza
 • 5 x Sceptru = 1.5 x miza
 • 5 x Cască = 1 x miza
 • 5 x Inel = 1 x miza
 • 5 x Cupă, Caro, Pică și Treflă = 1 x miza 

Păcănele Pragmatic Queen of Atlantis

Păcănele Pragmatic Queen of Atlantis – Funcții speciale

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter în aceeași rotire, vei declanșa runda bonus cu rotiri gratuite. În timpul jocului de bază, 3 Scatter acordă 8 rotiri, 4 Scatter oferă 15 rotiri, iar 5 Scatter 20 de rotiri. În timpul funcției, cu 3 sau mai multe Scatter, vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare, iar în timpul invartirilor Super, pentru 3 sau mai multe Scattere, poți obține suplimentar 10, 18 sau 25 de super rotiri gratuite.

Dacă obții un Scatter oriunde pe rolele 1, 2, 3 sau 4 și al doilea Scatter pe rola 5, poți primi:

 • bonus de a doua șansă în timpul jocului de bază
 • 5 rotiri suplimentare în timpul funcției Rotiri Gratuite
 • 5 Super Rotiri în timpul timpul Super Rotirilor Gratuite.

Cu două sau mai multe simboluri Scattere pe rolele 1, 2, 3 sau 4 și un Super Scatter pe rola 5, vei declanșa funcția Super Free Spins. Rotirile pe care le obții sunt acordă în următoarea ordine:

 • 2 Scattere + 1 Super Scatter vin cu 8 super rotiri
 • 3 Scattere + 1 Super Scatter vin cu 15 super rotiri
 • 4 Scatter + 1 Super Scatter vin cu 25 super rotiri

Super Free Spins se joacă pe un alt set de role. Înainte de a începe, pe tamburi sunt adăugate simboluri Prințesă suplimentare pentru recompense consistente.

Păcănele Pragmatic Queen of Atlantis

Merită să joci păcănele Queen of Atlantis?

Queen of Atlantis este un joc ca la aparate cu multe rotiri gratuite, cu diferite moduri de activare – Super Rotiri Gratuite este cel mai atractiv ca plată. Se câștigă des în acest slot, dar premiile sunt destul de mici. Totuși, poți încasa câteva câștiguri bune, de peste 2.000 X miza totală pe rotire. Nu este cel mai bun joc ca design de la Pragmatic Play cu această tema, însă merită să arunci o privire – Joacă sloturi gratis pe această pagină!

Unde poți juca pe bani reali Queen of Atlantis?

Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winbet, Winmasters, Unibet, Vlad Cazino și PokerStars sunt cazinouri online unde poți juca pe bani reali slotul Queen of Atlantis, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 250 RON. Vrei un bonus fără depunere? Alege NetBet sau Maxbet! Deschide cont și încasează mega bonusuri pentru primul depozit!