buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Push Gaming Booty Bay

Producator

Push Gaming

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Push Gaming
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.41%
 • Data lansării: 07.07.2021
 • Mize: 0.60 RON – 60 RON
 • Câștig maxim: 20.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: NU
 • Dublaj: NU

Păcănele Push Gaming Booty Bay

 

Ahoy Căpitane! Pirații din slotul online Booty Bay au nevoie de ajutorul tău! Ajută-i să găsească comoara pierdută pe un tărâm misterios pe o matrice cu 5 rânduri X 5 role și poți fi recompensat cu bogații în valoare de până la 20.000X miza totală, respins, multiplicatori nelimitați și multe wild-uri! Acest joc ca la aparate Push Gaming vine cu un RTP peste media de piață, de 96.51% și o volatilitate ridicată, ceea ce te poate ajuta să descoperi cuferele pline cu aur mai repede, în funcție de norocul tău și calitățile tale de explorator.

Cum câștigi la păcănele Booty Bay?

Booty Bay este un slot fără linii de plată, iar metoda de a obține combinații câștigătoare este cluste – ai nevoie de minim 6 simboluri identice unul lângă celălalt, orizontal sau veritical. Cele mai mari premii vin pentru 18+ simbol, în special pentru Căpitan, Femeie și Pirat, în timp ce Monedele oferă plăți mai mici. Cea mai mare recompensă este de 20.000X miza totală, plată posibilă în timpul funcțiilor bonus, acolo unde există multiplicatori și respins fără limită.

Tabel de plată la Păcănele Push Gaming Booty Bay

 • 18+ Căpitan = 50 x miza
 • 18+ Femeie = 25 x miza
 • 18+ Pirat = 10 x miza
 • 18+ Butoi = 5 x miza
 • 18+ Busolă = 5 x miza
 • 18+ Telescop = 5 x miza
 • 18+ Monede (Aur, Argint, Bronz) = 2.5 x miza
Păcănele Push Gaming Booty Bay

Păcănele Push Gaming Booty Bay – Tabel simboluri

 

Funcții bonus

După ce jocul s-a încărcat, vei observa că pe matrice există o Zona Fierbinte 3×3, iar dacă aici aterizează cel puțin un simbol Wild, vei primi o rerotire, în timpul căreia Wild-urile își schimbă poziția în mod aleatoriu. Dacă cel puțin un simbol sălbatic se regăsește la sfârșitul rotirii în Zona Fierbinte, multiplicatorul crește cu 1 și se acordă o nouă rerotire – funcția continuă atâta timp cât există Wild-uri în zona 3×3.

Secvența Înlocuitori Blocabili – De fiecare dată când simbolul Înlocuitor Blocabil cade pe grilă, se activeaza. Aici, toate Wild-urile din Zona Fierbinte rămân în poziție și vei primi 3 rerotiri, iar multiplicatorul va crește cu 1 la fiecare respin.

Secvența Ape Învolburate – Simbolul Ape Învolburate activează caracteristica atunci când aterizează oriunde pe tamburi. Vei primi 1 re-rotire, unde toate simbolurile Wild de pe matrice se mută în Zona Fierbinte, iar orice alt Wild care apare pe role, face ca multiplicatorul să crească cu 1 și funcția continuă.

Harta Comorii – Se activează atunci când simbolul Harta Comorii apare oriunde pe tamburi. Apoi, vor apărea 6 monede cu premii vizibile la început, ca mai apoi să fie amestecate și ascunse – alege o monedă și poți câștiga până la 5.000X miza totală sau funcții bonus.

Secvența Blocare Înlocuitor Triplu – Se declanșează atunci când 3 Wild-uri aterizează pe matrice, cu cel puțin unul în Zona Fierbinte. Vei primi 3 respins, unde toate Wild-urile din Zona 3×3 rămân blocate pe role, iar multiplicatorii cresc cu 1 pentru fiecare rotire.

Păcănele Push Gaming Booty Bay

Păcănele Push Gaming Booty Bay – Simboluri Speciale

Păreri Booty Bay de la Push Gaming

Booty Bay este unul dintre acele jocuri ca la aparate cu pirați care merită încercat – este un slot complex, cu multe funcții bonus, iar grafica și efectele audio sunt de top. Totuși, trebuie să menționăm faptul că nu există rotiri gratuite, ceea ce pentru mulți dintre voi s-ar putea să fie un minus, dar noi nu am simțit acest lucru, deoarece caracteristicile cu respins se declanșează destul de des (numărul de rerotiri este nelimitat).

Descoperă și Top 5 cele mai bune păcănele cu pirați! 

Unde poți juca pe bani reali Booty Bay?

Pe mare sau pe uscat / dispozitive mobile Android și iOS sau pe desktop, Booty Bay poate fi încercat pe mize virtuale pe site-ul nostru sau pe bani reali la Frank Casino și Slotv, cu mize cuprinse între 0.60 RON și 60 RON. Îți recomandăm SlotV, o platformă unde bonusul de bun venit ajunge la 2.000 RON + 50 rotiri gratuite la slotul Cosmic Heroes.

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5,0 rating
5.0