Slot game

Păcănele Push Gaming Wild Swarm

 

Wild Swarm este un joc de păcănele Push Gaming, cu rotiri gratuite și wild-uri lipicioase, gata să îți oferă premii delicioase de până la 3.069X miza totală pe rotire. Acțiunea are loc pe o grilă de joc cu 5 role X 4 rânduri, unde există 20 de linii de plată pe care vei găsi simboluri vesele, pline de viață, ce creează o stare relaxantă, dar în același timp pot aduce și profit, că doar despre asta este vorba atunci când încercăm jocuri ca la aparate pe internet. Află mai multe detalii interesante despre acest slot dulce în recenzia noastră!

Cum câștigi la păcănele Wild Swarm?

Premiile per simbol din jocul de bază nu sunt cele mai mari, asta și pentru că există 20 de modalități de a câștiga, însă, există șansa de a obține recompense consistente cu ajutorul Wild-urilor și Rotirilor Gratuite, de peste 3.000X miza. Toate câștigurile sunt acordată de la stânga la dreapta, pe role alăturate, începând cu primul tambur – Două simboluri Dolar formează o combinație câștigătoare, acesta fiind și cel mai bine plătit, dar cu 5X se va simți mai bine la buzunar.

Tabel de plată la păcănele Push Gaming Wild Swarm

 • 5 x Dolar = 30 x miza
 • 5 x Albină = 15 x miza
 • 5 x Borcan cu Miere = 10 x miza
 • 5 x Flori (albe, mov) = 7 x miza
 • 5 x A = 3 x miza
 • 5 x K, Q = 2.5 x miza
 • 5 x J = 2 x miza
Păcănele Push Gaming Wild Swarm

Păcănele Push Gaming Wild Swarm – Simboluri

Funcții bonus

De fiecare dată când simbolul Ladă apare în jocul principal, oriunde pe tamburi, acesta te recompensează cu unul din cele premii ascunse – Secvența Colecție. Alege unul dintre ele și poți câștiga:

 • Rotiri Gratuite
 • Multiplicatori de miză
 • Funcția Swarm Boost
 • Secvența Swarm Mode

În timpul funcției Free Spins și Swarm Boost, premiile instante includ 1, 2 sau 5 rotiri gratuite și modificări Sticky Wild, care, la rândul lor, conțin:

 • Toate simbolurile Wild lipicioase se schimbă o poziție spre stânga
 • Un simbol Wild lipicios se extinde vertical pentru a umple tamburul cu asemenea simboluri Wild lipicioase 

Rotiri Gratuite

Pentru a primi 7, 10 sau 15 rotiri gratuite, ai nevoie ca pe matrice să aterizeze simultan 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. În timpul funcției, toate simbolurile Wild care apar pe grilă, rămân în poziție până la sfârșit (Wild-uri lipicioase).

Funcția Albine Colectabile

Fiecare simbol Albină care aterizează pe role în jocul de bază este colectat în Stup. Apoi, un simbol Miere Wild este lăsat în urmă pe tamburi, iar când Stupul este plin cu 5 simboluri Albină, există posibilitatea ca el să explodeze și să activeze funcția Swarm Mode.

Funcția Swarm Mode

Dacă funcția este activă (prin Albine Colectabile sau prin Secvența Selecție), pe grilă se vor adauga un număr aleatoriu de Wild-uri lipicioase + 10 rotiri gratuite. Fiecare Wild care apare pe matrice, rămâne în poziție până se termină funcția, iar atunci când se întâmplă asta, un nou Stup apare deasupra rolelor, cu un nivel inițial de 2, 3 sau 4.

Păcănele Push Gaming Wild Swarm

Funcții delicioase în păcănele Push Gaming Wild Swarm

Păreri păcănele Push Gaming Wild Swarm  

Este un slot ce necesită timp și răbdare de fier pentru a obține un premiu consistent – se obțin recompense dese în jocul de bază, dar sunt destul de mici, iar cheia către câștiguri mari este funcția Swarm Mode, dar care nu va fi ușor de inițiat. Ne-am delectat ochii cu efectele de sunet și grafică excelente, însă un multiplicator de x2/x3 ar fi făcut ca Wild Swarm să se află în topul preferințelor noastre de păcănele Push Gaming.

Unde poți juca pe bani reali Wild Swarm?

Această aventură lipicioasă și delicioasă în același timp o poți experimenta cu mize virtuale pe site-ul nostru sau pe bani reali la Frank Casino și Slotv, cu mize cuprinse între 1.20 RON și 480 RON. Îți recomandăm SlotV, o platformă unde bonusul de bun venit ajunge la 2.000 RON + 50 rotiri gratuite la slotul Cosmic Heroes.

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1