Slot game

Păcănele Relax Gaming Aurora

Joacă păcănele Relax Gaming Aurora, un slot de la Relax Gaming, care îți arată frumusețea Aurorei Boreale – este un joc uimitor din punct de vedere vizual, cu imagini frumoase, design modern și coloana sonoră vibrantă. Poți juca slotul pe 5 role și 30 de linii de plată fixe, cu un RTP foarte bun, de 96.08% și volatilitate scăzută spre medie. În timp ce joci gratis Aurora, poți da peste Troli – caută câți mai mulți pentru a declanșa spinuri gratis!

Simboluri Relax Gaming Aurora

Pe tamburi vei întâlni 4 Troli din lemn, logo Aurora și cărțile de poker A, K, Q și J (acestea sunt cele de valoare mai mică). De departe, cel mai bine plătit simbol este Wild-ul – este reprezentat de W și le substituie pe toate celelalte, pentru a te ajuta să obții și mai mult câștiguri. Scatter-ul apare sub forma unui Trol – acesta inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite.

Simboluri Relax Gaming Aurora
Simboluri Relax Gaming Aurora

Cum se joacă Pacanele Relax Gaming Aurora?

Cum liniile de plata sunt fixe, trebuie doar să îți selectezi miza din butoanele + sau –, aflate în partea stânga jos a matricei. În partea dreapta a grilei de joc găsești butonul de Învârtire și Joc Automat. Cu 3, 4 sau 5 simboluri identice de la stânga la dreapta formează o victorie. Pentru a vedea cum se activează bonusurile sau ce valoare are fiecare simbol, consulta tabelul de plăti.

Bonus Relax Gaming Aurora

Atunci când a 3-a rolă este plină cu simboluri Wild (Troli), se activează Free Spins. Pe durata funcției, Trol-ul  începe să se miște pe role, fie la dreapta, fie la stânga. De asemenea, se poate împărți în două și apoi se poate mută în ambele părți. Dacă pe rola 3 pică și alți Troli, funcția continuă – ea se încheie atunci când pe role nu mai există simboluri Troli.

Un bonus aleatoriu se poate declanșa după o rotire necâștigătoare. Această caracteristică transformă simboluri de pe grila de joc în Wild, ceea ce poate duce la formarea de mai multe câștiguri.

Relax Gaming Aurora
Relax Gaming Aurora

Cum câștigi la aparate Relax Gaming Aurora?

Se câștigă în mod normal, adică de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu prima rolă – ai nevoie de cel puțin 3 simboluri indentice pentru a forma un combo câștigător, însă cu 5 x vei obține recompense mai mari. Wild-urile te vor ajută să formezi mai multe victorii și să câștigi premii mai mari – are cea mai mare valoare și le înlocuiește pe toate celelalte. În Free Spins există șansa să obții câștiguri și mai mari, deoarece Wild-urile pot ateriza mai des pe matrice.

Tabel de plăți Relax Gaming Aurora

  • 5 x logo Aurora = 15 x miza
  • 5 x Wild = 15 x miza
  • 5 x Troli = între 3 x și 7.5 x miza
  • 5 x A = 1.9 x miza
  • 5 x K = 1.5 x miza
  • 5 x Q = 1.10 x miza
  • 5 x J = 0.9 x miza

Merită să joci păcănele Relax Gaming Aurora?

Nu este cel mai atractiv joc de păcănele Relax Gaming ca plăți și ca bonusuri, însă slotul impresionează din punct de vedere vizual. Totuși, când alegi să încerci un joc, prima dată te uiți la premii, iar la Aurora ele sunt destul de mici. Pe site-ul nostru Păcănele Gratis, găsești multe jocuri ca la aparate de la acest provider mult mai interesante ca bonusuri și cu premii mai mari – pe toate le poți juca gratis, fără să riști niciun ban de la tine.          

Unde poți juca pe bani reali Aurora de la Relax Gaming?

SlotV, Frank Casino sau Mr Bit sunt cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți juca păcănele pe bani reali Aurora, cu pariuri cuprinse între 1.20 RON și 168 RON. Nu știi unde să îl încerci? Verifică oferta de bonus fără depundere pe site-ul nostru și alege cazinoul potrivit pentru tine!

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0