Slot game

Păcănele Skywind Cash Mine

Vizitează o mină de aur în jocul de păcănele online Cash Mine, cel mai nou slot de la Skywind Group, dezvoltat în martie 2022 în jurul mineritului și a tot ceea ce reprezintă această industrie! Caută pietre prețioase pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe și poți câștiga până la 5.000x miza totală pe rotire! RTP-ul este foarte bun, peste media de piață, 96.50%, volatilitatea este ridicată, așa că orice lovitură în piatră (rotire) îți poate aduce premii incredibile!

Cum câștigi la păcănele Skywind Cash Mine?

Jocul de Păcănele Skywind Cash Mine este destul de volatil, deci te poți aștepta la perioade mari fără premii. În același timp însă, un spin norocos îți poate aduce o plată uriașă. Există 10 moduri de a câștiga la păcănele online Cash Mine, unde combinațiile câștigătoare se formează atunci când cel puțin 3 simboluri identice aterizează de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând primul tambur – cu 5X se obțin recompense mai mari. În Rotiri Gratuite există șansa unui jackpot de 5.000x miza totală, dar ai nevoie de multiplicatori și wild-uri stivuite, dar și de mult noroc. De menționat este că și în jocul principal se pot obține câteva plăți bune – Wild-ul, reprezentat de Căruț plin cu pietre prețioase poate apărea pe toate cele 5 role, iar 5 de un fel acordă 1.000 de monede. De asemenea, acesta se extinde complet pe tamburi atunci când aterizează pe tamburi!

Plăți pentru 5x simbol la păcănele online Cash Mine

  • 5 x Cască = 500 de monede
  • 5 x Dinamită = 400 de monede
  • 5 x Ciocan = 300 de monede
  • 5 x Felinar = 200 de monede
  • 5 x A, K, Q, J = 50 de monede

Funcții Bonus

Simboluri Bani și Colectare. Minerul este simbolul Colectare, iar atunci când aterizează pe role în același timp cu simbolurile Bani (Diamant), colectează valorile acestora. Există 3 tipuri de simboluri Bani, care vin cu valori cuprinse între 2-24x, 25-29x și peste 50x miza totală.

Simbol Special Colectare Cash Mine
Păcănele Skywind Cash Mine – Simbol Colectare

Rotiri Gratuite. 3 simboluri Scatter (Puțul de mină) pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire, activează 8 Rotiri Gratuite. Rotirile folosesc o funcție de Respin, care se declanșează atunci când simboluri Bani cad pe role – acestea vor fi blocate în poziție, iar celelalte se învârt. În partea de sus a grilei de joc există o Bară de colecție, iar atunci când un simbol Colect cade pe role, acesta este adăugat aici. Când se obțin 4, se acordă 8 rotiri gratuite suplimentare, iar valorile simbolurilor Bani sunt mărite cu 1, 2, 3, 4, 5 sau 10. Când se obțin 8 simboluri Colect pe Bară, multiplicatori de x2, x3, x5, x10 sau x25 măresc valorile simbolurilor Bani de pe tamburi.

Simbol Wild special
Păcănele Skywind Cash Mine – Wild cu Extindere

Păreri păcănele online Cash Mine

Cash Mine este un slot captivant, arată bine ca design, iar caracteristicile bonus sunt excelente – avem rotiri gratuite, multiplicatori și Wild-uri stivuite. Cel mai mare câștig din acest joc este de 5.000x miza totală, deci există potențial, însă nu va fi ușor de obținut – noi l-am testat și am descoperit că în jocul principal se obțin premii destul de mici, iar “speciala” necesită timp și un buget mare pentru a o declanșa. Încearcă-l gratuit pe site-ul nostru și vezi dacă merită să îl încerci și pe bani reali într-un cazino online licențiat ONJN!

Unde poți juca pe bani reali Cash Mine?

Cu un pariu cuprins între 0.10 RON și 1.500 RON, poți juca păcănele pe bani reali Cash Mine doar la Betano Casino pe dispozitivele mobile Android / iOS, precum și pe versiunea desktop (PC, laptop). Este un joc nou Skywind și, cu siguranță, va apărea în scurt timp și în alte cazinouri online.

Află mai multe detalii AICI despre Betano, inclusiv cum îți poți face cont sau cum poți încasa un bonus uriaș!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1