Slot game

Păcănele Skywind Dolphin Delight – Prezentare Slot

Alătură-te Delfinilor și celorlalte animale marine pe o grilă de joc inedită – 3x4x5x4x3 și până la 720 modalități de plată în jocul de păcănele Dolphin Delight! Câștigă până 96 de rotiri gratuite sau pune mâna pe unul din cele 3 Jackpot-uri disponibile de acasă sau de oriunde te-ai afla – se redă perfect pe dispozitivele mobile iOS sau Android. Lansat de Skywind Group în mai 2017, slotul vine cu un RTP destul de mic și cu o volatilitate destul de mare. Află mai multe în recenzia noastră detaliată!

Simboluri marine la păcănele Dolphin Delight

Ne place faptul că pe matrice găsim doar simboluri specifice tematicii, acesta fiind un mare plus – o serie de animale marine. Cele mai mici plăți sunt date de Scoici, Stea de Mare, Cal de Mare, Peste, Pește Nemo, în timp ce Caracatița, Broască Țestoasă și Delfinul oferă câștiguri mai mari. Simbolul Wild apare sub formă de Valurile Oceanului – acesta le va substitui pe toate celelalte, în afară de Scatter (Delfin care sare) și Free Games (Perle).

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele Dolphin Delight?

  • 5 x Delfin  = 888 monede
  • 5 x Broască Țestoasă = 500 monede
  • 5 x Caracatiță = 300 monede
  • 5 x Peste Nemo = 125 monede
  • 5 x Peste = 100 monede
  • 5 x Cal de Mare = 100 monede
  • 5 x Stea de Mare = 50 monede
  • 5 x Scoică = 50 monede
Păcănele Skywind Dolphin Delight
Păcănele Skywind Dolphin Delight – Simboluri

Joc ca la aparate cu până la 96 rotiri gratuite și Jackpot

Funcția principală Rotiri Gratuite este puțin neobișnuită – pentru a o activa, ai nevoie de 5 simboluri Perle pe role consecutive. Vei primi 8 jocuri gratuite, cu posibilitate de prelungire, de până la 96 de rotiri gratuite în total. În timpul lor, simbolurile Wild pot ateriza mai des pe grilă, pentru a forma mai multe combinații câștigătoare.

Acest slot face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu Jackpot – Instant Jackpot Superbet, pe care le poți câștiga zilnic, la anumite ore, în funcție de noroc – Mega/Orar/Zilnic. Ideea este să joci cât mai mult și să fii acolo când se acordă premiul cel mare.

Păcănele Skywind Dolphin Delight
Păcănele Skywind Dolphin Delight – Jocuri Gratuite

Păcănele Skywind Dolphin Delight – părerea noastră

Skywind nu este cel mai mare producător de jocuri, dar se remarcă prin atenția deosebită pe care o acordă graficii și muzicii. Dolphin Delight iese în evidență prin aceste două aspecte, dar cam atât – nu oferă nimic în ceea ce privește funcțiile speciale, iar cele 720 modalități de câștig vin cu plăți dese, dar destul de mici. Cred că jocul de păcănele Dolphin s Pearl Deluxe de la Novomatic este ceva mai profitabil, mai ales că vine și cu multiplicatori de câștig. Voi ce spuneți?

Unde poți juca pe bani reali Dolphin Delight?

Superbet, Maxbet, PokerStars si NetBet sunt cele 4 cazinouri online cu licență ONJN în care poți testa pe bani reali jocul de păcănele Dolphin Delight, cu mize pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.50 RON și 1.500 RON, fie de pe versiunea desktop, fie de pe dispozitivele mobile, cum ar fi telefoane mobile sau tablete Android / Apple.

Vrei 50 RON GRATIS, fără depunere, la înregistrare, după verificarea contului? CLICK PE ACEST LINK SPECIAL și încasează bonusul! Pe lângă asta, la Maxbet ai parte și de un bonus de bun venit fabulos.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0