buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.000 RON

Nume

Păcănele Skywind El Paso Gold

Producator

Skywind

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Skywind
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.50%
 • Data lansării: 15.07.2021
 • Mize: 0.10 RON – 1.500 RON
 • Câștig maxim: 10.000X miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Păcănele Skywind El Paso Gold – Prezentare

 

Alătură-te bandei din jocul de păcănele El Paso Gold și pregătește jaful perfect pentru a aduna comori ce pot ajunge până la 10.000X miza totală! Câștigă până la 50 rotiri gratuite și obține premii de 500 de ori pariul în jocul bonus! Acest joc ca la aparate Skywind din Vestul Sălbatic te duce în inima Texasului pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. RTP-ul este foarte bun, de 96.50%, în timp ce volatilitatea este destul de mare. Pregătește-te de o acțiune explozivă într-un tren plin cu aur!

Cum câștigi la păcănele Skywind El Paso Gold?

Toate premiile vin de la stânga la dreapta, cu excepția simbolurilor Scatter, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de minim două simboluri identice, dar cu 5X pe o linie de plata activă vei obține câștigurile mari. Plățile din jocul de bază sunt decente, în timp ce în timpul caracteristicilor bonus, ele pot ajunge la premii excelente.

Tabel de plată la păcănele Skywind El Paso Gold

 • 5 x Femeia cu păr roșu = 5.000 monede
 • 5 x Femeia mascată = 3.000 monede
 • 5 x Femeia verde = 2.500 monede
 • 5 x Femeia cu eșarfă = 2.500 monede
 • 5 x Lingouri de Aur = 100 monede
 • 5 x Pietre prețioase = între 9 și 15 monede

Există și un Wild, reprezentat de un Seif – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Craniu – 5X plătește 10.000 monede) și oferă câștiguri de 10.000 de monede pentru 5 de un fel.

Păcănele Skywind El Paso Gold

Păcănele Gratis Skywind El Paso Gold tabel de plăți

Funcții speciale: până la 50 rotiri gratuite + bonus + alege finalul bonusului!

Aterizează 3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotiri și vei câștiga 5, 10 sau 50 rotiri gratuite! Fiecare Wild care aterizează în timpul funcției, alături de un simbol Lingou de Aur, face ca toate premiile atașate să se adauge în contor ( câștigurile sunt de 500x, 200x, 100x, 50x, 20x, 10x și 5x miza). La sfârșitul funcției, se acordă secvența Play is your way! Apoi, ai 3 opțiune de unde poți alege:

 1. Colecteza câștigul și se încheie secvența
 2. Poți risca și să câștigi 1, 5 sau 10 rotiri gratuite suplimentare
 3. Poți juca o parte din câștig, folosind opțiunea Bank It

Scopul jocului este de a ateriza în spațiile verzi pentru a câștiga rotiri gratuite suplimentare, dar dacă pică pe zonele roșii, câștigul se va pierde, iar secvența se încheie.

Jocuri ca la aparate unde poți cumpăra „speciala”

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau pur și simplu vrei să vezi cum funcționează funcția Rotiri Gratuite, nu trebuie decât să faci click pe „Bonus Buy” și să plătești de 100 de ori miza folosită. La următorul Spin, funcția principală se va declanșa și vei beneficia de aceleași caracteristici interesante.

Păcănele Skywind El Paso Gold

Păcănele Gratis Skywind El Paso Gold funcții speciale

Păcănele Skywind El Paso Gold – părerea noastră

El Paso Gold este un slot remarcabil, cu un RTP peste media de piață și cu o mulțime de rotiri gratuite de câștigat – până la 50 dintr-un singur Spin. Noi l-am testat și am descoperit un slot foarte volatil, cu premii destul de rare, dar așteptarea a meritat, deoarece am inițiat Free Spins și am compensat pierderea din jocul de bază. Există o mulțumite de motive pentru care să încerci și tu acest joc, iar dacă te simțit destul de norocos, încearcă să o faci la cele mai bune cazinouri online.

Unde poți juca pe bani reali El Paso Gold?

Superbet, Maxbet, PokerStars și NetBet sunt cele 4 cazinouri online recomandate, unde poți testa jocul de păcănele El Paso Gold, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 1.500 RON pe desktop (PC, laptop) sau pe dispozitivele mobile iOS / Android (smartphone, tabletă).

Alege NetBet Casino și te poți bucură de un mega bonus la prima depunere și rotiri gratuite la cele mai populare sloturi EGT. CLICK AICI și ia 100 de runde gratuite la Burning Hot la validarea contului!