Slot game

Păcănele Skywind Super Lion – Prezentare Slot

 

Călătorește către stele cu jocul de păcănele Skywind Super Lion pe o matrice clasică, cu 3 rânduri X 5 role și 10 modalități de plată și poți câștiga premii stelare la fiecare rotire! Acest slot oferă Wild-uri în expansiune, Respins și Jackpot progresiv, ceea ce duce la un câștig de până la 993X miza totală într-un singur Spin. RTP-ul este de 96.10%, unul excelent, iar volatilitatea este undeva spre medie. Descoperă un slot interesant cu o grafică modernă și efecte audio retro, atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS sau Android!

Cum câștigi la jocul de păcănele Skywind Super Lion?

Acest slot plătește atât de la stânga la dreapta, cât și invers. Ai nevoie de minim 3 simboluri pentru a formă o combinație câștigătoare pe role consecutive. Câștigurile mari vin de la 5X simbol și, în special în timpul funcției Respins. Pe matrice vei găsi 5 simboluri Diamante de culori diferite, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin, în timp ce Șeptarii și litera grecească Omega sunt cele mai profitabile simboluri. Leul este Wild – le înlocuiește pe toate celelalte simboluri pentru a ajuta la formarea a mai multe combinații câștigătoare.

Premii la păcănele Super Lion

  • 5 x Omega = 300 monede
  • 5 x Șeptari = 125 monede
  • 5 x Diamante = între 30 și 60 monede
Păcănele Skywind Super Lion

Păcănele Skywind Super Lion – Tabel Simboluri

Super Lion – Joc ca la aparate cu Jackpot și Respins

Cu slotul Super Lion poți câștiga la orice rotire un Jackpot progresiv (la momentul redactării recenziei, valoarea lui depășea 18.000 RON). Condițiile de a intră în posesia lui sunt destul de simple, diferite față de jocurile ca la aparate EGT – obține o linie de plată activă cu oricare din cele 5 simboluri Diamante, iar câștigul total va intra în buzunarul tău. Nu va fi ușor, mai ales că RTP-ul este de 0.4%.

Caracteristica Wild Respins

Simbolul Wild, reprezentat de Leu nu doar ajută la formarea de mai multe combinații câștigătoare, ci vine și cu funcția Respins. Atunci când aterizează pe tamburii 2, 3 și 4, acesta se extinde și acoperă întreaga rolă. După ce se plătește orice potențial câștig, Wild-ul rămâne blocat în poziție și acordă o rotire gratuite. Dacă un alt simbol Leu cade pe grila de joc, procesul se repetă. Deci, poți avea în total până la 3 role Wild, ceea ce poate duce la câteva câștiguri substanțiale.

Păcănele Skywind Super Lion

Păcănele Skywind Super Lion – Reînvârtire Wild

Păcănele Skywind Super Lion – părerea noastră

Super Lion nu oferă rotiri gratuite sau alte runde bonus complicate, dar dispune de o funcție Respins profitabilă și de un Jackpot progresiv interesant. Din punct de vedere grafic este impresionant, ca și alte sloturi cu aceeași tematică spațială, cum ar fi Starburst. Deși pare simplu și slab ca funcții speciale, jocul este, de fapt, captivant și plin de recompense. Încearcă jocul de păcănele gratis Super Lion pe site-ul nostru și vezi ce părere ai!

Unde poți juca pe bani reali Super Lion?

Aventura spațială poate avea loc la NetBet, Maxbet, PokerStars și Superbet, cu mize potrivite pentru fiecare buget. Poți juca păcănele Super Lion cu pariuri cuprinse între 0.10 RON și 1.500 RON fie de pe tablete sau telefon Android / iOS, fie de pe PC / laptop. La Maxbet ai parte de un super bonus la înregistrare, fără depunere! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și ia acum 111 RON!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0