Slot game

Păcănele Play’n GO: Prism of Gems – prezentare

 

Câștiguri în Cascadă, Multiplicatori, Rotiri Gratuite și un potențial câștig de până la 30.000 de ori pariu total sunt doar câteva dintre lucrurile care te așteaptă în jocul de Păcănele Play’n GO: Prism of Gems! Caută pietrele prețioase din slotul Play’n GO pe o matrice interesantă 3x4x4x4x3 și până la 3.087 linii de plată câștigătoare într-o grafică strălucitoare, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitive mobile iOS sau Android!

Vezi aici cele mai populare păcănele lansate în 2021!

Cum câștigi la slotul Prism of Gems?

Toate premiile vin de la stânga la dreapta pentru 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, începând cu primul tambur. Câștigurile mari vin pentru 5X simboluri si, în special, în timpul funcției Rotiri Gratuite (poți obține până la 30.000X miza totală), dar și în jocul de bază se pot obține câteva plăți consistente, cu ajutorul funcției Câștiguri în Cascadă.

Păcănele Play n GO Prism of Gems

Păcănele Play n GO Prism of Gems – Simboluri

Tabel de plată la păcănele Prism of Gems

  • 5 x Piatră albastră = 3 x miza
  • 5 x Piatră portocalie = 2 x miza
  • 5 x Piatră verde = 1.5 x miza
  • 5 x Piatră galbenă = 1.4 x miza
  • 5 x A = 0.7 x miza
  • 5 x K, Q = 0.6 x miza
  • 5 x J, 10, 9 = 0.4 x miza

Caracteristici Bonus – Rotiri Gratuite, Multiplicatori și Câștiguri în Cascadă

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Vitraliu) vei iniția bonusul. Vei primi 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite pentru 3, 4 și respectiv 5 Scatter, iar fiecare asemenea simbol care aterizează pe matrice, acordă alte două rotiri gratuite suplimentare.

Role cu multiplicatori

Cele 3 role din partea de sus a grilei de joc vin cu simboluri care conțin multiplicatori începând de la 1x. Valoarea lor crește de fiecare dată când obții o combinație câștigătoare pe tamburul vertical de sub acesta. Acest multiplicator poate ajunge până la 7x pentru fiecare rolă. În mod teoretic, multiplicatorul poate ajunge până la 343x. De asemenea, dacă un simbol de pe grila de joc standard este identic cu simbolul de pe rola multiplicator, simbolul de pe tamburul obișnuit se va împărți în 2, până la 7 poziții, ceea ce duce la mai multe combinații câștigătoare.

Funcția Câștiguri în Cascadă

După fiecare câștig, funcția se activează. Acest lucru face ca toate simbolurile câștigătoare de pe grilă să dispară, iar simboluri noi cad apoi pentru a umple spațiile goale rămase. Procesul se repetă atâta timp cât obții simboluri potrivite în continuare, fără limite.

Păcănele Play n GO Prism of Gems

Păcănele Play n GO Prism of Gems – Jocuri Gratuite, Multiplicatori

Păcănele Play’n GO: Prism of Gems – părerea noastră

Noi l-am testat atât pe mize mici și mari și am descoperit un slot foarte volatil – majoritatea plăților depind foarte mult de dimensiunea pariului. Cheia este să aștepți acele rotiri norocoase sau funcția Rotiri Gratuite, acolo unde multiplicatorii pot crea câteva câștiguri consistente, ceea ce poate compensa pierderile anterioare. Potențialul de plată este uriaș – 30.000X miza totală, dar trebuie să fii precaut, deoarece riscul este ridicat. Nu ar fi rău să încerci păcănele gratis Prism of Gems aici, pentru a te obișnui cu slotul.

Unde poți juca pe bani reali Prism of Gems?

La NetBet, Betano, Maxbet și Superbet poți testa jocul de păcănele Prism of Gems pe bani reali, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON. Vrei 100 Rotiri Gratuite la înregistrare, fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și profită de un mega bonus pentru prima depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1